FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Anunţ despre sigla Stelei! Ilie Năstase a luat atitudine: "Azi am discutat cu ministrul" » Îndemn pentru Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 09 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 februarie 2015 19:45

Ilie Năstase a stat azi de vorbă cu Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, şi a oferit ultimele detalii despre problema dintre clubul Steaua şi MApN. 

"Am stat de vorbă despre avioanele F16 care trebuie să sosească, dar am discutat şi de emblemă. Cei de la Steaua nu s-au dus la discuţii cu cei de la MApN, cu generalul Cătălin Zisu.

Duşa e de acord să lase sigla Stelei, dar cei de la Steaua trebuie să dea şi ei ceva Clubului Sportiv al Armatei. Dacă nu vor să se aşeze la masă e greşit, părerea mea.

Cred că Gigi Becali ar trebui să discute cu ei. E foarte importantă sigla Stelei. Dacă suporterii nu mai merg la stadion, e foarte greu pentru un club. Oricum, îi sfătuiesc pe cei de la Steaua să meargă la negocieri, toată lumea are de pierdut aici, nimeni de cîştigat", a spus Ilie Năstase la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (94)
andrei.f
andrei.f  •  10 Februarie 2015, 14:55

Năstase, tu ar trebui să discuţi numai de tenis, la atât te pricepi. Lasă tu avioanele F 16 şi sigla Stelei în pace. Degeaba tot băzâi, tu cu Stoica, să plătească Gigi bani pentru siglă. Foarte bine face Gigi că nu dă niciun euroi beşinoşilor de generali. Nu sigla joacă !

adrian_d_mihai
adrian_d_mihai  •  10 Februarie 2015, 13:51

Ilie, ai fost un mare jucator de tenis, mi-ai bucurat copilaria, dar las-o mai moale. "Am stat de vorbă despre avioanele F16 care trebuie să sosească..." Cred ca te-a chemat special ministrul, sa iti ceara parerea despre afacerea cu avioanele alea, nu?

vasglo
vasglo  •  10 Februarie 2015, 10:09
Postat de unico_biancorossi pe 09 Februarie 2015, 23:54

..))) asta se numeste trafic de influenta, dar de unde sa stie batranelul asta cam... ciudat la idei.)

“E păcat ce se întîmplă cu Steaua. Clubul a investit enorm, iar clubul și brandul Steaua au beneficiat de pe urma eforturilor lui Becali, care a contribuit inclusiv la capitolul notorietate și imagine. Și cînd a început să-i meargă treaba, să i se întoarcă sumele investite, sare și Ministerul Apărării: ‘Hai că vrem și noi partea noastră’. De ce nu s-au gîndit acum 8-9 ani, cînd Gigi se chinuia să ducă echipa spre performanță”, a spus Ionuț Negoiță - O fi Ionut Negoita de la Dinamo??!!.:))

Vezi toate comentariile (94)
Comentează