FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Anunţ înfiorător al lui Mulţescu: "Are ruptură de ligamente încrucişate"

FOTO: csuc.ro
FOTO: csuc.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 19:20

Fanii lui CSU Craiova au primit o veste îngrozitoare în această seară. Gheorghe Mulţescu a declarat că tânărul jucător Jovan Markovici (15 ani şi 10 luni) a suferit o ruptură de ligamente încrucişate în stagiul de pregătire din Malta.

" Markovici, pe care contam în primăvara asta, a avut un accident. Se pare că este ruptură de ligamente încrucişate. Deci, lucrurile sunt mult mai grave.

După consultările doctorului, se pare că diagnosticul cam acolo duce. El a plecat la Bucureşti şi în seara asta sau mâine vom şti care este situaţia lui", a declarat antrenorul Gheorghe Mulţescu, la TV Dolce Sport.

În caz că temerile craiovenilor se vor confirma, Markovici va absenta aproximativ şase luni de pe gazon. Astfel, el ratează şansa de a se număra printre puţinii jucători din istoria Ligii 1 care debutează pe prima scenă a fotbalului românesc la mai puţin de 16 ani. 

În urmă cu doar trei zile, acesta reuşea o "dublă", în partida de verificare pe care CSU a disputat-o contra maltezilor de la Hibernians Paola, în stagiul din insulă.

În vârstă de 15 ani şi 10 luni, Jovan Markovici debutase în decembrie 2016 la prima echipă a oltenilor, în meciul din Cupa României cu Dacia Unirea Brăila.

Markovici are cetățenie română însă s-a născut în Serbia, la Belgrad. Mama sa este româncă, tatăl său e sârb, iar puștiul a ajuns în România la doar 5 luni. A jucat fotbal la CSS Corabia, iar din cauza fizicului său impresionant pentru vârsta fragedă, a fost contestat în repetate rânduri la competițiile de juniori!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
dansy
dansy  •  25 Ianuarie 2017, 18:39

Curaj Copile.Clubul va avea grija de tine sa te recuperezi cat mai repede si asa va fi pentru ca esti ff tanar.Ne pare extrem de rau pentru tine dar va fi bine

10205666126951333
Doru Sarbatoare  •  24 Ianuarie 2017, 21:01

..nu are ruptura, intr-o luna va reveni pe teren!

idi53
idi53  •  24 Ianuarie 2017, 10:25

Pacat pt acest copil talentat!O asenea situatie s-a intamplat si la Dinamo cu accidentarea tanarului Moldoveanu si nu stiu daca va mai fi jucatorul de mare perspectiva ce se prefigura!Insanatosire grabnica celor doi pt ca fotbalul romanesc ARE NEVOIE de asemenea jucatori!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează