FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Anunț îngrijorător de la FRF: "Suntem într-un real pericol"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 mai 2017 17:48

Curtea de Apel a amânat pronunțarea în dosarul ”Dezafilierea Universității Craiova” pentru data de 15 iunie, zi care poate fi decisivă pentru fotbalul românesc.

Adrian Mititelu cere despăgubiri de 220 de milioane de euro din partea FRF, sumă care-i sperie pe oficialii Federației.

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, susține că orice sumă peste 5 milioane care să reprezinte despăgubiri oferite lui Mititelu ar însemna sfârșitul fotbalului românesc.

"Orice despăgubire ce depășește bugetul anual al Federației ne pune într-un real pericol. Nu am negociat nimic cu Mititelu. Nici nu știu dacă trebuie să se negocieze cu el.

Nu știm în ce situație e firma lui. În acest moment avem 4-5 milioane de euro în conturile Federației", a declarat Vochin la TV Dolce Sport.

Citește și: Prima reacție a lui Mititelu despre amânarea verdictului în "dosarul Dezafilierea"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
fcu1948
fcu1948  •  01 Iunie 2017, 13:01
Postat de indolentu pe 31 Mai 2017, 18:03

saracutii de voi of of of

Dar când ați dezafiliat Universitatea Craiova, ați exclus-o din toate competițiile și i-ați luat toți jucătorii nu v-ați gândit că într-o zi o să plătiți pt acele abuzuri? Voi vreți să distrugeți echipe, destine și să nu pățiți/plătiți nimic. Ei bine, nu merge așa, scoateți banii și plătiți!

indolentu
indolentu  •  31 Mai 2017, 18:03

saracutii de voi of of of

Vezi toate comentariile (2)
Comentează