FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Anunț oficial pe site-ul clubului: Florin Cernat a semnat! "Mai am multe de spus în fotbal"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 15:32

Ioan Andone a insistat în această iarnă pentru a-l aduce pe Florin Cernat la Dinamo, dar mutarea nu se va realiza.

Mijlocașul de 36 de ani a semnat azi prelungirea contractului cu FC Voluntari, care expira în vară. Astfel, Cernat va juca la formația din Ilfov până la finalul sezonului viitor.

Astfel, după ce l-a ratat pe Mihai Răduț, Dinamo pierde al doilea mijlocaș de creație cu care a negociat. 

"Da, voi continua să joc la FC Voluntari, atât în acest campionat, cât și în sezonul viitor. M-am simțit și mă simt foarte bine aici. La Voluntari sunt condiții cu mult peste ceea ce au majoritatea echipelor din prima ligă. Personal, cred că încă mai am destule de spus în fotbal și pot ajuta această echipă să își îndeplinească obiectivele propuse" Florin Cernat pentru site-ul lui FC Voluntari

screenshot 1
FOTO: voluntarifc.ro

În acest sezon, Cernat a evoluat în 21 de meciuri pentru Voluntari și a marcat 5 goluri, oferind și 7 pase de gol. De serviciile lui Cernat s-a mai interesat în această iarnă și Astra.

De-a lungul carierei, Cernat a mai evoluat la Oțelul, Dinamo, Dinamo Kiev, Hajduk Split, Karabukspor, Rizespor și Viitorul.

200.000 €este cota lui Cernat, potrivit transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
poison
poison  •  10 Ianuarie 2017, 21:55

Nici pe Cernat nu are *** ''forta'' sa-l aduca? :o Dar de vandut toti sunt pe lista.. Intr-un singur an a pierdut 5 jucatori extrem de importanti si cica pleaca si Palici, deci 6 titulari pierduti.. LASATI-NE SA NE PREGATIM PT PLAY-OUT SI BARAJUL DE LIGA B!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  10 Ianuarie 2017, 21:21

acel moment cand un jucator refuza dinamu pentru fc voluntari =)))

travka
travka  •  10 Ianuarie 2017, 21:21
Postat de conasu_boeru pe 10 Ianuarie 2017, 17:06

Poti să ai pretenții și la campionat cand învingi în mod categoric, repetat și uneori umilitor echipe care cunt campioane en titre sau vicecampioane și care au investiții (proaste , părerea mea) an de an și o aroganță pe măsură !!

pai degeaba invingi campioane si vice campioane daca echipele din subsol si de la mijlocul clasamentului iti dau de la 3-4 in sus in fiecare meci si esti pe locul 5 in clasament la 2 puncte de ratarea play off ului :))) dar oricum voi sunteti atat de frustrati incat sezonul asta puteti sa si retrogradati, ati batut de 2 ori Steaua :))))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează