FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - DINAMO

Anunț surprinzător în Craiova » Noul stadion ar putea să nu se mai numească "Ion Oblemenco"! Ce plan au șefii echipei

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 19:02

Oltenii speră ca la sfârșitul verii stadionul din Craiova să fie gata, iar pentru ca acest lucru să se întâmple se muncește la foc automat.

De la jumătatea acestei luni s-a început montarea scaunelor, iar în această săptămână, tabla ornamentală începe să fie așezată. Primele rezultate se văd la tribuna a II-a, anunță DolceSport.

Sursa citată mai anunță că oficialii lui CS U Craiova vor să asocieze numele acestui stadion cu un sponsor, pe modelul cluburilor importante din Vest.

Suma dorită de olteni se învârte în jurul a 1,5 - 2 milioane de euro. Astfel, sunt șanse tot mai mici ca noul stadion să se mai numească tot " Ion Oblemenco".

Câteva stadioane europene care s-au redenumit pentru sponsori:

Pepsi Arena (Legia Varșovia)
Allianz Arena (Bayern)
Commerzbank-Arena (Frankfurt)
Etihad Stadium (Manchester City)
Signal Iduna Park (Dortmund)
Emirates Stadium (Arsenal)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
eugen76_pan
eugen76_pan  •  26 Februarie 2017, 12:10

sunt zvonuri de ultima ora ca Rotaru n-ar prea vrea sa joace in cupele europene ca sunt cheltuieli prea mari. e un escroc genul lui ajica ce trebuia de mult bagat la puscarie.trebuie sa ne gandim serios sa ne facem o alta echipa cu ajutorul lui Pavel Badea care sa ne reprezinte.

ionnis
ionnis  •  26 Februarie 2017, 11:17

Sa il numeasca OLTCIT Stadium :))

10206371740492354
Popescu Gabriel  •  26 Februarie 2017, 10:20

stadionul este al orasului, deci banii trebuie sa intre in visteria primariei, cand o sa isi faca csu stadion atunci poate sa ii puna ce nume vrea

Vezi toate comentariile (20)
Comentează