FOTBAL  »  Superliga  »  ANUNȚ

Anunț-surpriză despre una dintre echipele mari din Liga 1: "El e patronul clubului!"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 17:58

Dumitru Dragomir e convins că Arpad Paszkany încă se implică la CFR Cluj, chiar dacă oficialii clubului ardelean neagă vehement acest lucru.

"Părerea mea e că Paszkany este patronul celor de la CFR. El și cu băiatul asta, Nelu Varga! Au bani amândoi, iar dacă patronii au, atunci și clubul are.

De exemplu, la Steaua dacă nu mai sunt bani, se apelează la Gigi Becali", a spus Dumitru Dragomir conform ProSport.

Arpad Paszkany este numele de care se leagă primele succese importante ale clubului, adică trofeele din perioada 2008-2012, dar și calificările în grupele UEFA Champions League.

Omul de afaceri a părăsit însă CFR Cluj după ce numele său a fost implicat în mai multe anchete ale DNA-ului și chiar a plecat din România, fiind stabilit acum la Budapesta.

Citește și: Conceicao a uitat de demitere și face planuri pentru un nou titlu: "Doar așa putem câștiga campionatul" » Ce spune de absența lui Julio Baptista

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
ciollo
ciollo  •  28 Septembrie 2018, 16:32
Postat de catalynn pe 24 Septembrie 2018, 22:10

Destul de plauzibila treaba, acest Varga pare un fel de "Vasi" la CFR .... oricum conteaza mai putin asta, cine sunt patronii chiar nu ar trebui sa fie ceva sa intereseze pe alcineva decat autoritatile statului, nu patronii ar trebui sa se ocupe de activiatea sportiva in sine, ci profesionistii platiti pe asa ceva. Romania este o exceptie insa, si mai ales fcsb unde un anumit individ este totul si nimic, de aia s-a si ales praful de tot!

Ai dreptate! Este mult mai plauzibil ca A. Passkany sa fie patronul CFR decat ca tu sa poti fi numit om.

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Septembrie 2018, 15:58

Credem ca ......Oare cand veti sti?

daniaania
daniaania  •  26 Septembrie 2018, 10:10

Dragomir vorbeste aiurea. Oracolul din Balcesti lasa-ne !!!!! Arpi nu mai are legatura cu CFR deloc, stiu sigur asta. Sunt disperati ca nu stiu mai multe de CFR si speculeaza mai ales el care nu mai are legatura cu fotbalul !!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează