FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA CAMPIONILOR

Anunț-surpriză făcut de președintele UEFA: "Nu promit că Steaua va câștiga Liga Campionilor"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 februarie 2018 14:54

Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, e pregătit să revoluționeze fotbalul astfel încât să ofere șanse cluburilor mai mici să câștige Liga Campionilor.

"Trebuie să îndrăznim să regândim modelul nostru şi, mai ales, să stabilim un echilibru mai bun în competiţie, este una dintre cele mai mari provocări viitoare şi actuale ale fotbalului.

Trebuie să avem visuri mari, dar nu vă pot promite luna de pe cer, pentru că eu nu sunt un vânzător de vise şi nici un politician. 

Mă voi lupta cu toate armele pentru introducerea de măsuri care să restabilească un echilibru, însă nu pot pretinde că acest lucru va face ca un club precum Steaua Bucureşti sau Steaua Roşie Belgrad să aibă pe viitor gravat din nou numele pe trofeul Ligii Campionilor.

UEFA nu este o bancă, Elveţia are deja suficiente bănci. La ce foloseşte să generezi reţete record dacă acest lucru este doar pentru a acumula bogăţie?", a declarat luni Ceferin la Congresul anual al UEFA, conform Agerpres.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
249248692107718
Vasile Astralul  •  27 Februarie 2018, 12:34

Numai Dinamo este de vina.

andrei.f
andrei.f  •  27 Februarie 2018, 11:48

Unde e şoarecele de bibliotecă Talpan, să-l dea în judecată pe Ceferin ? N-a spus FCSB, a spus Steaua, şi a spus că Steaua, adică FCSB, va beneficia, din acest an, de o bonificaţie, ca şi câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni în 1986 !

titel_meseriasu
titel_meseriasu  •  27 Februarie 2018, 09:08

@zorrozabal ai vrut sa fii ironic la adresa Stelei care a castigat CCE....nu uita ca si alte echipe romanesti au participat in competitia respectiva beneficiind de aceleasi “reguli” si au luat-o in manutza iar noi am mai ajuns o data in finala. Ceea ce ai vrea tu sa comentezi mai bine nu mai comenta, lasa gura ca vorbesti aiurea, te faci ca nu intelegi ce am incercat sa fac acolo. Asteptam primaveri UCL, cupe EL si academii Steliste fara niciun Stelist in staff-ul de la Berceni. Spiritul Stelist este pastrat la mare rang acolo prin aducerea acestor fosti mari Stelisti oameni care aproape si-au dat viata in tricoul sfant al Stelei - Lutu, Geambazi si Pedrazzini, insa stiu fotbalul este o afacere iar el e patron blh blh blah, vezi sa nu te ridici vreodata cu pretentii pe stadion ca ii trimite pe Dediu si restul sa iti rupa capu

Vezi toate comentariile (23)
Comentează