FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anunț surpriză făcut de Vasile Geambazi: "Am discutat cu ultrașii de la Peluza Sud!"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2018 18:48

Patronul FCSB în acte, Vasile Geambazi, a dialogat cu ultrași din Peluza Sud, suporteri care sunt împotriva lui Gigi Becali și a echipei sale. Atitudinea sa este total opusă față de cea a lui Gigi Becali.

"Prefer să o conduc echipa cu Gigi. Știți cum se spune, «Cine n-are bătrâni, să-și cumpere». V-am zis, eu de la oameni, în viață, exact asta vreau să iau, lucrurile bune.

Știți cum sunt articolele alea despre Gigi numai cu lucrurile rele? Eu vreau numai partea cealaltă, cu lucrurile bune. Am putut să intru în dialog civilizat pe blog cu Sudul, cu toți ultrașii, nu m-a înjurat unul.

Știu să port un dialog civilizat, aduc argumente în discuție, dar când cineva încearcă să se certe cu mine nu vreau, n-am chef de scandal, de ce să mă cert? Ce obțin prin ceartă?", a declarat Vasile Geambazi pentru Fanatik. 

Ultrașii de la Peluza Sud sunt cei mai vehemenți împotriva lui Gigi Becali. Aceștia sunt alături de CSA Steaua, formație aflată în Liga a 4-a în prezent. 

Citește și: Vasi Geambazi a rupt tăcerea » Observații interesante ale moștenitorului lui Becali de la FCSB: "Vedeți stema aia de acolo?" » Atac la CSA și Talpan

Patronul celor de la FCSB se ia de vedetele echipei: "Astea-s niște aroganțe!" + Mesaj clar: "Nu cred că mai rămâne. Strică grupul"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
rjka
rjka  •  29 Mai 2018, 12:27

Auzi alunga suporterul educat ,pai care suporter educat vine la stadion aia care umplu național arena de semințe scuipate pe jos aia care al înjura pe hagi , stați cuminți ca a văzut o țara întreaga ce magraonii populează arena Moll , la meciurile fîcîsîbîului , nu va mai dați Civilizați ca încă nu ați ajuns in abecedar la cuvântul asta susținătorilor de finanțator .

976569435687052
Budica Stancu  •  29 Mai 2018, 10:27

Eu cred ca nu are rost sa mai implicati'' galeria cea rau facatoare pe stadioane'',va va provoca stare de faliment,deoarece alunga suporterul educat care vine de placere pe stadion si el la fel de ''stelist'',dar caruia nu ii place in galerie. In plus vreau sa intervin cu un sfat ,:nu renuntati la Alibec si Budescu ,intebatii pe ce loc vor sa joace si acolo ii folositi.Daca ar veni Sumudica am fi campioni ,el stie sa lucreze ei.Dica desi imi este drag ,este influientat si nu face ce gandeste si nici nu explica.Daca le spunea sa joacee la egal cu IASIU=UL ,era campion.

sala_dalles
sala_dalles  •  29 Mai 2018, 09:18
Postat de Valy Ciocea pe 29 Mai 2018, 09:11

era pe locul sapte si plini de datorii ca , pisica de purici .Daca nu prelua echipa Becali era acum ca , Rapid etc .Greseala lui a fost de fapt prostie , el de atunci era pregatit de burtosii din birourile armatei sa fie mielul de sacrificat doar rezultatele fb optinute cu echipa l-au tinut atata timp la echipa .

Bine ba asa e ca tine . Ramine nea gigi si iar o sa jucati o finala de C.L .

Vezi toate comentariile (32)
Comentează