FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Anunță cine va câștiga alegerile pentru LPF: "Dragnea nu are timp de alegeri, dar Serviciile au"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 10:56

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, este sigur că Gino Iorgulescu, actualul șef al Ligii, va câștiga alegerile de pe 23 octombrie, unde va candida împotriva lui Sorin Drăgoi, oficialul lui ACS Poli.

" Gino Iorgulescu va câștiga alegerile. Are politicul și serviciile de partea lui. Dragnea (n.r. fost coleg de școală cu Sorin Drăgoi) nu are timp de alegeri. Dar serviciile au timp.

Ponta e alături de Gino, iar Ponta e încă tare. De Drăgoi am auzit lucruri bune, că e un manager bun. Dar nu asta contează, ci să ai pile. Nu mai contează cine este mai bun ", a spus Dumitru Dragomir la Pro X.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
696253093853906
Ghita Florin  •  10 Octombrie 2017, 14:44

Toata fituica plina de puscariasi sau puscariabili care au furat din banii fotbalului,asta doar la trompeta ciobanului se poate intampla

spinoza
spinoza  •  10 Octombrie 2017, 12:47

Militzian cu capul cat aluna! Smecher, profitor, cameleonic si lipsit de coloana vertebrala. Cam asta-i Mitica. Trebuia sa fii la "brutarie" de ceva timp!

109097349745292
Cici Demedici  •  10 Octombrie 2017, 12:35

iarasi vorbeste buha puscariabila si fost detinut de drept comun ce nu face parte din sfintii inchisorilor. mama lui! acum si smecherul asta de iorgulescu pentru ca daca s-ar spune de fiecare ce stie si ce face cit de pervers este atunci in tara asta ar incepe binele. un fel de bine pentru ca azi toti sint alesi de fii fostilor de smecherii cu bani. pe acest fond un popor de prosti astepta sa cada din cer nu se stie ce. altii mai practici pleaca si au tot plecat vreo 4 milioane de romani. nu vedeti ce se bat la stadioane? va fi tragedie si curind vor juca ei cu ei miute in fata blocului. vorba lui cioran " m-as face canibal dar nu pentru a va minca ci pentru a va putea ***."

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează