FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

Anunțul care îi spulberă visurile lui Dennis Man: "Nu a fost niciodată urmărit de noi"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 august 2018 19:17

În ultima vreme au apărut din ce în ce mai multe informații conform cărora Dennis Man, "perla" de 19 ani a celor de la FCSB, ar fi dorit în Italia, la AS Roma.

Totuși, Alberto Faccini, omul care ar fi fost desemnat de Anamaria Prodan să intermedieze mutarea lui Man la Roma, a negat că acesta ar reprezenta o țintă pentru formația capitolină. 

"Au fost unele informaţii hazardate apărute în presă. E un puşti interesant, dar vă spun că nu a fost niciodată urmărit de Roma, care are oricum foarte mulţi stranieri. Are un profil pe care Roma nu-l caută acum", a declarat Alberto Faccini în presa italiană.

15 goluriîn 63 de meciuri are Man la FCSB

2.200.000 €este cota de piață a lui Dennis Man, fiind cel mai bine cotat jucător din lotul vicecampioanei, peste Gnohere și Benzar, 2 milioane de euro

"A avut un an foarte bun, nu cred că lumea se aştepta la o aşa evoluţie, pentru că nu jucase mai deloc în sezonul precedent. Eu cred că poate creşte în continuare şi va face față dacă va ajunge la o echipă mare"Nicolae Dică, antrenor FCSB

"Dacă Dumnezeu mă ține sănătos, sper să ajung la un moment dat să joc în Spania. Ideal ar fi Real Madrid, dar nu contează, Spania să fie!"Dennis Man, atacant FCSB

Vezi și:  Gigi Becali a pus tunurile pe o vedetă de la FCSB: "Nu are bărbăție! Se ferește de minge"

Playtech: BOMBA SERII Simona Halep s-a măritat în mare secret. Primele imagini de la nuntă


Comentarii (45)
zorrozabal
zorrozabal  •  19 August 2018, 13:58

Pai asta a declarat si Becali de acum vreo saptamana,dar Anamaria- si cu "trompetele"ei din mass media- si-au vazut de "treaba"!

xnread
xnread  •  19 August 2018, 12:31
Postat de caminero pe 19 August 2018, 09:02

Și în loc de Volgă neagră, au un Tohani negru cu două viteze ...

Bună ziua domnule. Am răspuns sub formă de glumă utilizând supranume corecte. Adevărul este că formațiile de agenți acoperiți parte a unor unități fie ele aparținând poliției și aici avem Team Criminele Inlichtingen / Echipa de Informații Criminalitate rezultată din CIE / Criminele Inlichtingeneenheden / Unitățile de Informații Criminalitate ori AIVD / Algemene inlichtingen en Veiligheidsdienst / Serviciul de Informații Generale și Securitate provenit din BVD / Binnenlandse Veiligheidsdienst / Serviciul de Securitate Intern utilizează mijloace de transport nemarcate. La ce vă referiți dvs sunt agenți de poliție normali, care, la rândul lor posedă supranume precum Smeris ( jargon Amsterdam provenit din ebraica " sjemiere " și însemnând supraveghere ) ori Klabak ( idem provenit din idiș Kelew și însemnând patruped ) :) Ok în A'dam avem destule denumiri pentru lucruri diferite provenite din idiș ca spre exemplu gein / chen / haz / haios majem / apă / ploaie ; meier / mej oh = o sută de guldeni / florini ; Mokum cu un A în fața, deci Amokum desemnând citadela Amsterdam însăși în comparație cu Rotterdam care primea R deci Rmokum / parte a, în acest caz orașul numit ș.a.m.d.p. Sper că v-am fost cât de cât de folos introducând câteva detalii care lipsesc câteodată chiar și motoarelor de căutare.;):)

1025138504184136
Constantin Valentin  •  19 August 2018, 12:25

Denis Man este un tanar fotbalist de perspectiva, haideti sa fim seriosi ca mai are mult de jucat la FCSB. Nu poti sa mergi la echipe mari din Europa doar asa dupa 2 meciuri reusite si alte 4 nereusite, este prea crud pentru un astfel de fotbal, trebuie sa mai munceasca 2-3 ani pe aici prin Liga 1 betano si abia dupa Italia, Spania etc.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează