FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Anunțul de ultimă oră făcut de Gigi Becali » Transferul lui Marica la Steaua a picat

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 13:08

Gigi Becali a anunțat aseară că "ne-am înțeles în proporție de 90%, Ciprian Marica va fi jucătorul Stelei", dar transferul acestuia are șanse tot mai mici să se realizeze!

Patronul Stelei a declarat că părțile n-au mai ajuns la un consens, iar presupusul acord e aproape picat. 

"Cred că transferul lui Marica a picat. Noi am așteptat un semn, dar degeaba... Probabil vrea să plece în străinătate", a spus Becali la DigiSport.

Conform lui Becali, el ar fi acceptat ieri pretențiile lui Marica, dar a pus condiția unui contract pe 2 ani, în timp ce atacantul de 30 de ani ar fi insistat pentru un angajament până în vară, pentru ca după Euro să plece iar în străinătate.

Ropotan nu îl vede la Steaua

Adrian Ropotan, fost coleg cu Marica la Dinamo, crede că atacantul format de echipa alb-roșie nu va sema cu Steaua în această iarnă.

"Nu cred că se va duce la Steaua. Aș fi surprins dacă se transferă acolo. La cum îl știu eu, nu va semna cu Steaua. Dar este un jucător profesionist și își poate continua cariera unde vrea.

El poate să reintre în circuitul naționalei de la orice echipă, nu doar de la Steaua", a spus Ropotan la DolceSport.

Ciprian Marica, 30 de ani, și-a făcut junioratul la Dinamo, echipă la care a debutat în prima ligă și pentru care a jucat 23 de meciuri, marcînd patru goluri.

Steaua nu a ajuns la un acord nici cu Budescu, din cauza refuzului patronului Astrei. Vezi detalii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (167)
961552927198346
Ticu Ursache  •  08 Ianuarie 2016, 18:31

In lumea fotbalului exista 2 indivizi care in incercarea lor de a se crede valorosi ignora acesta tara cu exceptia momentelor, nu rare, cand sunt in cofa. Unul este boloni al carui caracter nu trebuie sa mire. Dar iata ca si Marica, unul care mai mult se zbate decat joaca fotbal incearca sa se creada altceva decat este. De-a lungul istoriei lista nerecunoscatorilor este mai lunga. Ce spuneti de belodedici? care vorbea cu reporterii sportivi romani cu translator sau jenei care fugind la nationala ungariei se si vazuse deasupra romanilor. Toti au venit cu izmenele in c-- inapoi iar noi ca niste buni parinti i-am primit cu bratele deschise. Oare n-ar trebui sa fim mai selectivi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  08 Ianuarie 2016, 05:09

Am vazut cu ochii mei la un meci CFR-Steaua *galeria SteleI* Sau cel putin o parte a ei.Liniste pe stadion tati cu copii,cu neveste ,***.In scurt timp cojile de seminte au acoperit aleile////

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumiwow
dumiwow  •  07 Ianuarie 2016, 22:59

Nu stiu de ce mai tot insista ciobanul cu expiratul asta ...ca ala viseaza sa ii mai de-a cineva 1 milion salariu si el stie sa frece banca numai. Chiar daca il lua becali tot nu facea nimic la steaua.

Vezi toate comentariile (167)
Comentează