FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anunțul făcut de Rednic înaintea primului meci de la revenire! Cântecul pe care abia așteaptă să-l audă: "E reprezentativ pentru mine"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 21:15

Mircea Rednic mai are câteva zile la dispoziție pentru a pune la punct echipa pentru primul său meci de la revenire. Tehnicianul se asigură între timp că suporterii nu vor lipsi de la stadion, așa cum s-a tot întâmplat în acest sezon. 

"Avem foarte multe cântece frumoase şi care mi-au intrat la suflet. Cel mai reprezentativ pentru mine este: « Fie vreme bună, fie vreme rea, câini până la moarte şi dincolo de ea ».

Dacă ne respectăm şi înţelegem aceste cuvinte, veniţi aproape de echipă. Cum şi eu am lăsat deoparte toate ambiţiile şi orgoliile.

Sunt din zodia Berbec, câteodată sunt mai berbec decât toţi berbecii, dar acum am înţeles că Dinamo are nevoie de mine, Dinamo are nevoie de voi şi sper să veniţi şi să fiţi alături de echipă", a spus Mircea Rednic pentru fcdinamo.ro.

  • Dinamo joacă împotriva Dunării Călărași luni, de la ora 21:00, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
luputu
luputu  •  18 Octombrie 2018, 13:29

Mor *** si prapaditii numai cand aud numele lui Vrednic! Mars ***! Rednic respect!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  18 Octombrie 2018, 11:36
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 18 Octombrie 2018, 11:15

Uni au convulsii groaznice si spasme oribile numai la numele de DINAMO BUCURESTI. Si acum iti este frica de aceasta echipa, prapaditule? Vai de steaua ta!

:)))) dinamo nu mai inseamna decat o echipa de umplutura de vreo 8 ani! Daca n-ar exista dinamo,o alta echipa ar trebuie sa stea in fiecare etapa,cam asta e importanta lui dinamo in liga 1!

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  18 Octombrie 2018, 11:15

Uni au convulsii groaznice si spasme oribile numai la numele de DINAMO BUCURESTI. Si acum iti este frica de aceasta echipa, prapaditule? Vai de steaua ta!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează