FOTBAL  »  Superliga  »  ANUNȚ

Anunțul-șoc pe care Becali nu voia să-l audă: "Echipa va fi exclusă din Liga 1 și competițiile europene!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 21:27

Emilian Hulubei, membru în Comitetul Executiv al FRF, a vorbit despre sancțiunile pe care le riscă echipa patronată de Gigi Becali, dacă-și va schimba numele pe parcursul competiției. 

În cazul în care Gigi Becali va pune în aplicare decizia Curții de Apel și va renunța la numele de " Steaua", echipa sa nu va mai avea dreptul să joace în competiția internă cel puțin trei sezoane și va fi exclusă din cupele europene.

"Conform regulamentului, 3-4 ani nu va mai avea voie să joace în Liga 1 pentru că nu mai este aceeași echipă. În plus, va fi exclusă din competițiile europene", a declarat Hulubei la TV Digi Sport.

Articolul 2 din Regulamentul de organizare a activității fotbalistice a FRF prevede că echipele "pot solicita FRF/AJF/AMFB schimbarea denumirii sub care figurează ca membri afiliaţi numai în perioada dintre două ediţii ale campionatului."

Același articol informează că "cererea de schimbare a denumirii se depune la forul competent în perioada 1 - 30 iunie a fiecărui an, în caz contrar cererea urmând a fi respinsă ca tardiv introdusă".

poli iași, ultima modificare de nume în liga 1

Ieșenii sunt ultima echipă care și-a schimbat denumirea, chiar la începutul acestui sezon, când clubul a trecut de la numele de CSMS Iași la cel de CSM Politehnica Iași.

Schimbarea a fost votată în unanimitate de Comitetul Executiv al FRF, la ședința care a avut loc pe data de 22 iulie 2016, când s-a jucat și primul meci al noului sezon de Liga 1, însă regulamentul face referire la perioada în care formațiile pot depune cererile, nu și la votul din cadrul Comitetului Executiv.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (355)
aius
aius  •  11 Ianuarie 2017, 15:16

Asa sa-i ajute Cel de sus!

bigdeal
bigdeal  •  11 Ianuarie 2017, 13:26
Postat de timm pe 11 Ianuarie 2017, 06:29

Ai ramas ancorat in trecut. e anul 2017. CSA doreste 6 investitori. CSA vine cu palmares, sigla,marca,nume Steaua si cei 6 cu banii.

Mai lasa prenadezul

timm
timm  •  11 Ianuarie 2017, 12:44
Postat de vasglo pe 11 Ianuarie 2017, 12:39

Eu zic ca mai bine citesti tu si te convingi singur. Hai ca nu-i greu, cititul face bine si lumineaza mintea!....-:)

Mergi la FRF fa plangere.

Vezi toate comentariile (355)
Comentează
Close