LIGA 1  ·  "U" CLUJ

Aparat de Boc

Marti, 18 Decembrie 2007, 00:00

La "U" a inceput vinatoarea de vrajitoare. sedinte lungi, anchete taioase, se cauta vinovatii. Primul achitat a fost Gigi Multescu. Omul adus de primarul Emil Boc sa salveze Universitatea nu poate face subiectul nici unui referendum. Actionarii i-au dat credit in urma sedintei de ieri, care a durat aproximativ 7 ore. Multescu le-a inaintat o lista cu numele fotbalistilor de care nu mai are nevoie. 19 la numar! Tehnicianul a cerut apoi buget de 1 milion de euro, pentru transferuri, garantind ca va aduce 13 noi jucatori la echipa.

 In acel moment, Toni Dobos i-ar fi reprosat lui Multescu, conform unor surse, faptul ca impresarul Traian Gherghisan a incasat comisioane uriase din transferurile lui Zongo si Astorga, 100.000 de dolari! Dobos i-ar fi cerut si demisia. "La Timisoara nu-i dadeam niciodata mai mult de 5.000 de euro de transfer", i-ar fi spus Dobos. Multescu s-a enervat si a inceput sa-si scrie demisia, dar interventia telefonica a primarului Emil Boc a detensionat situatia. In consecinta, Dobos, care trebuia ieri sa dea un raspuns daca va prelua sau nu functia de presedinte la "U", a aminat decizia. Multescu tine sa pastreze in lot numai 7 jucatori: Calin Moldovan, Bilica, Astorga, Nemanja Jovanovici, Goga, Alin Savu si Ghindaru. Restul vor fi transferati sau imprumutati. "Miine (n.r. - azi) vom discuta toate aspectele intr-o conferinta de presa", a spus managerul general Alin Tise.

Lucrat de jucatori?
Mai multi echipieri ai "sepcilor rosii" s-au plins de metodele de antrenament ale lui Multescu si de tratamentul la care sint supusi la finalul meciurilor, cind tehnicianul ii ataca fara perdea, in presa. Poate asa se explica de ce Multescu e hotarit sa renunte la atit de multi jucatori, fiind informatii ca unii dintre ei pregateau debarcarea sa. Portarul Emil Szolomajer a lasat dupa partida cu Urziceni suficiente indicii care confirma aceasta ipoteza. "Meciul cu Unirea e un semn mare de intrebare pentru mine. Spun asta chiar daca voi deranja pe unii", a declarat "Solo", dupa infringerea cu Urziceniul, 0-2.

Dobos neaga
Fostul international Toni Dobos a dezmintit faptul ca ar fi avut vreun conflict cu Multescu. "Nu i-am cerut demisia domnului Multescu si nici nu am discutat despre comisioanele din transferuri", a spus Dobos, care vrea sa discute in aceste zile cu primarul Emil Boc. "N-am dat inca un raspuns in ceea ce priveste preluarea functiei de presedinte. Vreau sa discut in aceste zile cu domnul primar", a incheiat Dobos.

"Nu e nici o oferta"

Timisoara a oferit lui "U" 1 milion de euro pentru transferul atacantului Dorin Goga. Managerul Alin Tise neaga existenta unei oferte. "Nu exista nici o oferta", a spus Tise. Goga ia in calcul mutarea la Timisoara. "Exista mai multe oferte si le iau pe toate in calcul", a spus Goga, dorit si de CFR, Dinamo, Steaua si Vaslui.

Park, dorit de Ipswich
Directorul sportiv, Sorin Vadana, a declarat pentru www.citynews.ro ca fundasul sud-coreean Park este dorit de formatia de liga a II-a engleza, Ipswich Town. "Intr-adevar s-au interesat de el, dar nu s-a discutat nimic concret", a spus Vadana. Jucatorul se afla pe lista de transferuri a "studentilor".Antonia e în top 10 cele mai frumoase femei din lume. Ce a putut sa spună Codin Maticiuc despre ea i-a lăsat mască pe toți

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1