FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Apare o nouă opţiune pentru Steaua pe piaţa transferurilor » Un fost atacant e pregătit să revină!

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 26 aprilie 2014 23:59

Raul nu confirmă la Braga startul promiţător pe care-l avusese şi va reveni la Sevilla, interesată şi ea să scape de el înaintea sezonului următor.

Raul Rusescu e disponibil pentru Steaua. Sevilla nu l-a cedat în Ghencea în iarna trecută deoarece a existat varianta Braga, mai profitabilă pentru clubul spaniol care deţine drepturile asupra atacantului român. De data asta, nici Braga nu-l mai vrea pe Rusescu!

Cotidianul portughez Record anunţă că Raul nu va fi păstrat pentru stagiunea viitoare, întrucît fosta finalistă a Europa League nu consideră justificat preţul de 3 milioane de euro fixat pentru un transfer definitiv.

Steaua nu a reuşit să-l înlocuiască pe Raul după ce l-a vîndut la Sevilla pe 2,2 milioane de euro, în vara trecută. Reghecampf i-a testat pe Stanciu, pe Iancu şi pe Keşeru în spatele vîrfului, pe poziţia pe care o ocupa Rusescu, însă nici unul dintre înlocuitori nu a marcat constant, aşa cum izbutea atacantul adus în Ghencea de la Unirea Urziceni.

Antrenorul ar fi de acord cu revenirea fotbalistului, iar "repatrierea" ar constitui o afacere bună şi din punct de vedere economic, deoarece Steaua are ocazia să obţină un jucător gratis, căruia să-i achite doar o parte din salariu.

Raul a ratat ocazia să se impună la Sevilla şi şansele să facă parte din lotul andaluzilor în campionatul viitor sînt nule, în condiţiile în care columbianul Bacca şi francezul Gameiro, concurenţii săi direcţi, fac un sezon excelent. Antrenorul Sevillei, Unai Emery, oricum nu-l place pe român.

Rusescu a început bine la Braga, cu 5 goluri în primele 5 partide oficiale pentru roş-albi, apoi randamentul său a scăzut. În ultimele 10 meciuri în care a apărut, inclusiv amicalul România- Argentina (0-0), atacantul născut la Vîlcea a înscris doar două goluri pentru Braga, ambele din penalty.

450.000 de euro anual cîştigă Rusescu din contractul semnat cu Sevilla în vara trecută. Steaua l-a folosit în acest sezon pe Piovaccari, plătit cu 700.000 de euro pe sezon, căruia i-a achitat doar 210.000, restul fiind suportat de către Sampdoria

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
anrazvan
anrazvan  •  27 Aprilie 2014, 21:45

decât Rusescu mai degrabă prelungit împrumutul lui Piovaccari, italianul e clar mai bun

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Aprilie 2014, 16:48

Ruse nu inscrie decat in blaturi ...asta se stie ...

celceeste
celceeste  •  27 Aprilie 2014, 16:19

cred ca toti stelistii s-au inchinat cand au scapt de el si acum sa-l repatrieze?:)) si apoi, braga, prin declaratiile pe care le face, articolele de ziar comandate in presa locala arata clar ca a inceput negocierile pt rusescu. problema nu este ca nu si-l doresc, ci pretul: 3 milioane. probabil, in vara cele doua formatii or sa se intalneasca pe la jumatatea drumului: 1,5-1,7 milioane. si atunci, logic, ma intreb, spaniolii, avand de ales intre milionul si ceva de la spanioli, plus plata salariului de aproape juma' de milion si varianta steaua cu imprumut si plata a jumatate, maxim, din salariul jucatorului, ce ar alege? asta pt un jucator, pe care nu se mai bazeaza. mancati si voi o paine.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close