FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA

FOTO Îl recunoști? Apariție surprinzătoare în lojele Arenei Naționale, la FCSB - UTA » A stat lângă antrenorul lui Dinamo

Pantelis Kapetanos (40 de ani), unul dintre cei mai iubiți atacanți din istoria recentă a celor de la FCSB, a fost prezent în tribunele Arenei Naționale la meciul cu UTA, din runda cu numărul 22 a Superligii. +19   FOTO
Pantelis Kapetanos (40 de ani), unul dintre cei mai iubiți atacanți din istoria recentă a celor de la FCSB, a fost prezent în tribunele Arenei Naționale la meciul cu UTA, din runda cu numărul 22 a Superligii.

Articol de , - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 20:40 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 21:16

Pantelis Kapetanos (40 de ani), unul dintre cei mai iubiți atacanți din istoria recentă a celor de la FCSB, a fost prezent în tribunele Arenei Naționale la meciul cu UTA, din runda cu numărul 22 a Superligii. În aceeași lojă a stat și Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo. 

Printre cei aproximativ 4.000 de spectatori prezenți pe Arena Națională la FCSB - UTA s-a numărat și Pantelis Kapetanos.

Numărul spectatorilor prezenți la meciul Voluntari - Oțelul » Nu e o farsă, e informarea OFICIALĂ!
Voluntari - Oțelul
Numărul spectatorilor prezenți la meciul Voluntari - Oțelul » Nu e o farsă, e informarea OFICIALĂ!

Pantelis Kapetanos, în tribunele Arenei Naționale la FCSB - UTA 

Grecul a luat loc la tribuna oficială. A discutat câteva minute cu Valeriu Argăseală, oficialul celor de la FCSB, și s-a salutat cu Nana Antwi. Ghanezul în vârstă de 23 de ani de ani nu a fost trecut astăzi pe foaia de joc. 

Pantelis Kapetanos, prezent la FCSB - UTA
Pantelis Kapetanos, prezent la FCSB - UTA
+15 FOTO

Pe durata primei reprize, una dominată clar de FCSB și câștigată datorită dublei lui Darius Olaru, producătorul meciului a arătat mai multe cadre cu Pantelis. În aceeași lojă a avut loc și croatul Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo. 

Pantelis Kapetanos, campion cu FCSB

Pantelis Kapetanos are în CV un titlu al României împreună cu FCSB, în sezonul 2013/2014. Atacantul grec a bifat 97 de apariții în tricoul formației patronate de Gigi Becali. A marcat 37 de goluri și a oferit 11 pase decisive.

În 2022, Gigi Becali spunea despre Kapetanos că a fost atacantul lui favorit: 

Eu am greșit o dată. Îmi reproșez. După ce am greșit, am primit răsplata. Am greșit. Cerea un salariu de 25.000 sau 30.000 de euro. Nu mai știu. Dar nu am vrut să-i dau. M-am zgârcit la 5.000 de euro, nu am vrut să-i dau. Și l-a luat CFR Cluj și a câștigat campionatul. Prima dată trebuie să-l pun pe unul care a marcat goluri. Iar Kapetanos ne-a ajutat
- Gigi Becali

VIDEO. Gigi Becali: „Olaru nu e jucător de 30 de milioane! Băi, tată, ce cotă să-i mai crească?! La revedere, știm ce poate”

Citește și alte știri din Superligă: 

Cu cine negociază Rapid pentru a-l înlocui pe Horațiu Moldovan » Discuțiile sunt avansate
RAPID
Cu cine negociază Rapid pentru a-l înlocui pe Horațiu Moldovan » Discuțiile sunt avansate
Cum arată gazonul de la Arena Națională » MM Stoica a postat imagini înainte de FCSB - UTA
FCSB -UTA
Cum arată gazonul de la Arena Națională » MM Stoica a postat imagini înainte de FCSB - UTA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Adievantdematinal
Adievantdematinal  •  22 Ianuarie 2024, 21:24

A dat mai mulște goluri decât au fost spectatori pe stadion.

contrabas3
contrabas3  •  22 Ianuarie 2024, 21:21

Kapetanos!!! Ce atacant a avut Steaua! Îmi amintesc că Marius Lăcătuș nu l-a băgat în seamă, dar Dorinel Munteanu i-a dat șansa să joace. Și ce atacant s-a dovedit a fi! Mulțumim pentru tot, Pantelis! Efcharisto, Kapetanos!

ssLazio
ssLazio  •  22 Ianuarie 2024, 21:13

Căpitanos, afarăăă!! :))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează