FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Apariţie surpriză în cantonamentul "câinilor" » S-a întors la Dinamo

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 09:46

Transferat în această vară la FC Rostov, fostul căpitan al lui Dinamo, Miha Mevlja, şi-a vizitat foştii colegi în cantonament înainte de meciul cu ASA Târgu Mureş.

"Urmăresc aproape toate meciurile de când am plecat, am văzut şi derby-ul.  Au câştigat meciul cu Steaua, dar după derby e mereu dificil să joci la fel, lumea aşteaptă mai mult de la tine, eşti mereu sub presiune.

Am fost la antrenament, am văzut că se pregătesc foarte bine, cred că vor face un meci bun cu ASA Târgu Mureș", a spus slovenul la TV Dolce Sport.

Mevlja traversează o perioadă extraordinară la Rostov, acolo unde e titular meci de meci, atât în campionat, cât şi în Champions League. Echipa sa a terminat pe 3 grupa cu Atletico Madrid, Bayern Munchen şi PSV Eindhoven şi va juca în şaisprezecimile Europa League.

"Obiectivul nostru, de la bun început, era să ne calificăm în Europa League. Am terminat pe locul trei, ne-am îndeplinit obiectivul şi toată lumea a fost foarte fericită" Miha Mevlja.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  10 Decembrie 2016, 12:41

Na, c-am crezut c-a revenit Strambu...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează