FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Apariţie surpriză în cantonamentul lui CFR Cluj înaintea meciului cu Steaua: "Am rămas mască, jucătorii stăteau ca mieluşeii"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 18:01

Echipa antrenată de Vasile Miriuţă a avut parte de o vizită surpriză în cantonamentul echipei premergător meciului cu Steaua, de duminica trecută.

Arpad Paszkany,  cel care în ultimii doi ani a dispărut din viaţa echipei, şi-a făcut apariţia în cantonament, ţinându-le jucătorilor o scurtă prelegere.

"Am rămas toți mască pentru că nu l-am văzut de foarte multă vreme. N-a comentat nimeni nimic. Stăteau toți jucătorii ca mielușeii.

Lângă Paszkany era Băgăcean, care asculta tot ce-i spunea Paszkany. Apoi a luat și el cuvântul, a spus că deja a băgat cinci milioane de euro în echipă, iar începutul e promițător", a spus o sursă din interiorul echipei clujene, conform actualdecluj.ro.

CFR Cluj a fost învinsă în primul meci din play-off de către Steaua, scor 0-2, într-un meci disputat duminică pe Arena Naţională.

Marian Băgăcean este unul dintre investitorii care ar urma să preia CFR Cluj, acesta lăudându-se că a investit deja cinci milioane de euro în "Gruia".

Alături de Băgăcean, la CFR ar putea sosi un investitor neamţ, Abris Lelbach, care deţine acţiuni şi la Werder Bremen, locul 15 din Bundesliga. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
tanasevictor
tanasevictor  •  14 Martie 2017, 20:27

Ce echipa avea U CLUJ in 1965 finala de cupa cu Dinamo Pitesti

haideusicfr
haideusicfr  •  14 Martie 2017, 20:00

Paskany a creat CFR-ul.Clujean fiind a increcat sa o ia pe U. Nationalista Primarie de atunci ( ca si cea de acum !) l-a refuzat. Ambitios a cumparat CFR-ul ce se zbatea in div.C.In cativa ani a ajuns cu echipa in Ch L. A modernizat stadionul , a scris istorie.In orice caz .daca nu era el la ora actuala Clujul nu avea echipa in Liga 1. U , cea care l-a refuzat este in div 4. Joaca pe municipal ,acolo unde CFR nu are loc. Asta e situatia ,barfele raman barfe! Bravo lui ,s-a luat la bataie cu miticii si a reusit.I-au urmat exemplul si altii, care apoi s-au desfiinta.CFR-ul a rezistat in ciuda unor depunctari istorice.In 2014 sau 15 a primit o depunctare de 24 ! Bataie de joc.Bravo lor ..*franarilor*

tanasevictor
tanasevictor  •  14 Martie 2017, 19:55

Nu dori raul altuia Acest om a facut mult bine

Vezi toate comentariile (11)
Comentează