FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Apelează iar la portar străin » Steaua va aduce un goalkeeper din afară după plecarea lui Tătăruşanu

Arlauskis a recunoscut că l-ar tenta o revenire în Liga 1
Arlauskis a recunoscut că l-ar tenta o revenire în Liga 1

Articol de - Publicat luni, 06 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 05 ianuarie 2014 19:54

Tătăruşanu va fi păstrat titular pînă la vară, cînd va pleca în Grecia, apoi buturile campioanei vor apărate de un goalkeeper de "afară".

Ciprian Tătăruşanu e cel care a pus capăt dinastiei străinilor pe postul de portar al Stelei. În vara lui 2009, el a devenit titular, înlocuindu-l pe columbianul Robinson Zapata, iar acum, cînd goalkeeperul de 27 de ani se pregăteşte să plece liber de contract, roş-albaştrii caută iarăşi un portar de dincolo de graniţele României.

"N-avem ce lua din Liga 1"
Antrenorul de portari din Ghencea, Florin Tene, a vorbit despre planurile roş-albaştrilor. "Niţă şi Cojocaru au demonstrat că merită să joace la Steaua, dar dacă pleacă Tătăruşanu, sîntem obligaţi să aducem în locul lui tot un portar de Champions League, iar în România nu există unul mai bun decît Ciprian", a spus Tene la Digi Sport.

În aceste condiţii e clar că "militarii" caută deja o soluţie străină, însă transferul s-ar parafa abia în vară, cînd Tătăruşanu va pleca la Olympiakos Pireu. "Sper ca el să apere bine pînă la finalul acestui campionat, după care să aleagă ce e mai bine pentru el", a încheiat Tene.

Arlauskis, liber, dar scump
MM Stoica avea deja un nume pe listă, Giedrius Arlauskis, fostul goalkeeper al Unirii Urziceni, care acum e legitimat la Rubin Kazan, dar al cărui angajament cu ruşii expiră peste 6 luni. Managerul pare să fi renunţat însă la idee cînd a aflat ce salariu are în prezent lituanianul: 800.000 de euro pe sezon!

4 portari străini a avut Steaua în istoria clubului: Robinson Zapata, Carlos Fernandes, Andrey Nazario şi Vasili Hamutovski

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Coreeanul Nikolic
Agentul Ioan Becali a confirmat interesul unei echipe din Coreea de Sud pentru atacantul muntenegrean Stefan Nikolici. "Ştiu că ar avea o ofertă din partea asiatică, dar nu ne ocupăm noi de transferul acestuia". Nikolici e posibil să ajungă la FC Gangwon, fosta echipă a lui Zicu. Muntenegreanul mai este dorit şi în Belgia, la Malines, conform presei locale.

"Nu-l vrem pe Evaldo"
Mihai Stoica a negat posibilul transfer la Steaua al fundaşului stînga brazilian de 31 de ani, Evaldo Fabiano: "Nu sîntem interesaţi de foşti fotbalişti. Nu a existat niciodată numele acestui băiat pe lista noastră". MM i-a răspuns şi lui Bogdan Stelea, care l-a propus în Ghencea pe portarul Laurenţiu Brănescu: "Noi avem deja viitorul titular al echipei naţionale, dacă tot începem anul cu pronosticuri. Se numeşte Cojocaru, la 17 ani debutase în Liga 1 pentru Steaua".

Vrea să fie antrenor
Cu ambele picioare amputate din cauza unor infecţii în 2008 şi 2011, fostul stelist Viorel Turcu îşi doreşte să se apuce de antrenorat! "Ştiu că ar fi un caz unic în lume, dar vreau neapărat să antrenez. Am încredere în Gino Iorgulescu că mă vă ajuta, aşa cum a mai făcut-o şi Gigi Becali. La fel şi Duckadam, care mă cheamă la toate meciurile Stelei!", a spus Turcu, 54 de ani, pentru GSP TV.

INBOX
- Dat afară de Steaua, Mihai Costea e disputat de cele două formaţii din Craiova, FC U şi CS U. Atacantul aşteaptă oferte şi din străinătate, nedorind să evolueze în divizia secundă.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Ianuarie 2014, 22:27

Oricum ...o sa luati un portar mai slab decat Cojo ...aveti antrenori fricosi ...

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  06 Ianuarie 2014, 17:57

Steaua trebuie sa il ia pe Victor Rîmniceanu ,cel mai bun portar din liga 1 care a primit la o echipa precum Chiajna, 7 goluri in 18 meciuri, fiind incomparabil superior lui Ciprian Tătăruşanu care a incasat 6 goluri in 17 meciuri.

simohayha
simohayha  •  06 Ianuarie 2014, 12:51
Postat de ovidiu_3003 pe 06 Ianuarie 2014, 09:50

Cojocaru e mai bun decat tot ce incearca mm ul sa aduca ...o sa vedem in timp ...

Vezi-ti mai de "Eterna-Terna-Supernova"! Aici nu-i Liga a II-a! Ne spui tu cine-i mai bun la Steaua...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează