FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Aplauze

Articol de - Publicat luni, 03 martie 2008 00:00

Fanii îi consideră pe Zicu şi pe Miranda principalele cîştiguri ale echipei, pentru că la Mioveni au dat "cîinilor" un plus de consistenţă în atac

Suporterii dinamovişti sînt încîntaţi de evoluţiile lui Osvaldo Miranda şi Ianis Zicu, aceştia lăudîndu-i pe site-ul www.dinamovisti.ro. Ce i-a făcut pe fani să aplaude jocul celor doi?

Miranda, bun şi-n aer, şi pe jos
Argentinianul de 23 de ani a bifat la Mioveni primele sale 60 de minute în tricoul lui Dinamo după fisura la pomete suferită în urmă cu două săptămîni, fiind apoi schimbat cu Dănciulescu. Sigur pe el, Osvaldo a început bine meciul şi a trimis mingea în transversală în minutul 3. Cei 1,90 metri ai săi l-au ajutat să cîştige majoritatea duelurilor aeriene şi a încercat în permanenţă să combine cu coechipierii săi, demonstrînd că nu este stîngaci cînd mingea se află la firul ierbii. La ieşirea de pe teren a primit aplauzele fanilor şi felicitările lui Ţălnar.

Razele lui Zicu
Accidentat timp de 5 luni la genunchiul drept, Ianis a început acum să-şi dea drumul la joc. Introducerea sa imediat după pauză, în locul lui Torje, a adus consistenţă în ofensivă. Machedonul de 24 de ani a verticalizat în permanenţă, a marcat primul gol şi a pasat decisiv la reuşita lui Florin Bratu.
Pe sub tricou şi-a desenat viitorul. Soarele, şoseaua şi semnul de prioritate i-au adus noroc. "A ieşit soarele şi pe strada mea, de acum sper să înscriu des şi să reuşim să ne calificăm într-o cupă europeană", a spus Zicu.

Ţălnar despre argentinian
Cornel Ţălnar este satisfăcut de prestaţia lui Osvaldo Miranda, însă crede că atacantul de 23 de ani poate mai mult. "Nu a jucat la nivelul pe care mi-l doresc eu, dar e încă la început. Să nu uităm că Miranda face antrenamente de două zile, se vede că încă nu se înţelege cu colegii. Am încredere că se va integra cît mai rapid. Ianis revine încet, încet, sînt bucuros că a reuşit să înscrie", a declarat "Ţînţarul".

"Am cîteva zeci de goluri pentru Dinamo, dar acesta e mai important, vine după o perioadă grea. Nici nu mai ştiu cîte luni am pierdut pe tuşă"
Ianis Zicu

1,5 milioane de dolari a plătit Dinamo pentru a-l transfera pe Miranda

Fanii despre Miranda
"Nu s-a mişcat rău, ar trebui mai multe mingi pe el, mingi înalte. Are şi tehnică foarte bună, şi execuţii imprevizibile!"
manu_gr

"E foarte bun, trebuie să se acomodeze cu stilul de joc şi coechipierii, mai ales că nu ştie limba"
Gugu

"Sînt curios cum ar fi o combinaţie Dănciulescu - Miranda în atac. Dănciulescu stă mai bine la capitolul combinaţii, însă mi-a plăcut mult cum au combinat Zicu şi Bratu"
costy

"Bine pentru primul meci oficial. A avut şi ghinion, dacă intra bara aia, era golul campionatului. Trebuie să fie mai mult jucat pe sus, prea puţine centrări au ajuns la el"
osvaldo

Fanii despre Zicu
"Zicu e cel mai bun jucător de la Dinamo. Alături de Mutu, Dănciulescu, Niculescu, Lupescu, cel mai bun pe care l-am văzut"
mitru

"Bravo, Zicule! Avem nevoie de Zicu cel în formă"
un dinamovist

"Bine că ai revenit cu gol! Oricum , viitorul e al tău. Pune doar calitate în pase de gol şi în execuţii proprii"
rivadeldinamo

"Zicu e cel mai bun jucător din campionat. Nu are publicitatea lui Benzema, că altfel era la o echipă mare din Europa"
reşita

Citește și:

Schimbare: cine transmite la TV România - Liechtenstein, ultimul amical înainte de Euro 2024
Nationala
Schimbare: cine transmite la TV România - Liechtenstein, ultimul amical înainte de Euro 2024
Daniel Bîrligea părăsește Superliga după Euro 2024! Neluțu Varga are oferte de nerefuzat pe masă » Câți bani va lua CFR Cluj
Superliga
Daniel Bîrligea părăsește Superliga după Euro 2024! Neluțu Varga are oferte de nerefuzat pe masă » Câți bani va lua CFR Cluj
Debut la Euro după ce am lăsat Italia acasă » Fără niciun stelist, cu cel mai tânăr selecţioner pe bancă şi debutul lui Hagi la un turneu final la doar 19 ani
Nationala
Debut la Euro după ce am lăsat Italia acasă » Fără niciun stelist, cu cel mai tânăr selecţioner pe bancă şi debutul lui Hagi la un turneu final la doar 19 ani

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei anunță întoarcerea definitivă în țară: „În România a fost doar vina mea, nu am știut exact ce vreau”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (1)
 •  03 Martie 2008, 12:27

gol incorect ! a fost afara din joc ! si nimeni nu zice nimic ! daca dinu analizeaza la minutul 91 . tvr 1 , de ce nu luati un om neutal la emisiune ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close