FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - STEAUA 3-1

Apocalipsa în Ștefan cel Mare: vedetele transferate de Steaua au fost "cadavre" umblătoare! Ce note le-a dat Gazeta și cum arată statistica dezastrului cu Voluntari

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 08:47

Steaua a pierdut categoric meciul cu FC Voluntari, 1-3, la capătul unui joc foarte slab.

Steliștii au fost dominați de ilfoveni, iar în ultimele minute Kone a făcut ce a vrut pe teren. Elevii lui Reghecampf au făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din acest sezon, iar achizițiile făcute în această iarnă au dezamăgit complet.

Tamaș, Marica, Pintilii și Bourceanu au fost mult sub adversarii lor, mai slabi cotați și plătiți, fapt demonstrat și de notele primite după meci.

Cel mai slab om de pe teren a fost Gabi Tamaș, care a gafat la ambele goluri marcate de Kone. Fundașul a primit nota 2 din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mică a meciului.

Marica, cel care trebuia să fie golgheterul echipei, a ajuns la două meciuri fără gol marcat, iar prestația din meciul cu FC Voluntari a fost sub ceea ce se așteaptă de la el, ratând o mare ocazie în prima repriză. Atacantul a primit nota 3 din partea Gazetei Sporturilor.

Nici Pintilii nu a reușit un meci bun, fiind depășit foarte ușor de Kone, la golul de 2-1. Mijlocașul adus în această iarnă a primit nota 3.

Cel mai bun om al Stelei a fost Popa, care a intrat imediat după pauză, și a primit nota 7, datorită golului de 1-1, marcat după o acțiune individuală.

De partea cealaltă, Kone a primit nota 10, cea mai mare a meciului, pentru cele două goluri marcate și pasa de gol pentru Achim. De la ilfoveni s-au mai făcut remarcați Achim, notat cu 8, și Țâru, Moke, Rus și Novakovici, care au primit nota 7.

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a primit nota 3, în timp ce Ionel Ganea a primit nota 9.

Vezi aici VIDEO

note

Citește AICI cronica meciului și o analiză detaliată a celor mai importante faze.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (65)
100002473541087
Danut Ognean  •  24 Februarie 2016, 01:08

urmeaza fcsb-csms iasi scor 1-3 castiga iasiul noul blat al fcsb-ului asa ca nu mai pierdeti meciul urmarind blatul de meci la tv

100002473541087
Danut Ognean  •  24 Februarie 2016, 01:07

unde e articolul meu de aseara cenzuristi fcsb-isti de la gsp ce sunteti?

khal_37
khal_37  •  23 Februarie 2016, 17:41
Postat de padre_alex pe 23 Februarie 2016, 17:40

Oare dacă arbitra Sandu Tudor, ce i-ar fi zis lui Reghe despre Tamaș? Tamaș pentru noi e Mamele 2?

Vorbim despre Mamele si despre blatul ordinar facut de dinamo. Cand va fi cazul vom discuta si despre ,,prestatia'' lui tamas.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează