FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Apt pentru Dinamo » Lung junior și-a spart nasul la Supercupă, dar revine într-o săptămână

Silviu Lung junior și Păun s-au accidentat reciproc
Silviu Lung junior și Păun s-au accidentat reciproc

Articol de , - Publicat luni, 18 iulie 2016 00:00

Lung junior și-a spart nasul la Supercupă, a ieșit de pe teren, dar într-o săptămână va fi gata de fotbal, poate să joace în prima rundă contra ”câinilor”.

Marius Șumudică poate răsufla ușurat: Silviu Lung junior va sta câteva zile departe de antrenamente, dar e apt pentru prima etapă cu Dinamo, de sâmbăta viitoare. Și, automat, pentru confruntările cu danezii de la FC Copenhaga, din preliminariile Champions League.

Portarul și-a spart nasul la un duel cu Păun, în minutul 28, iar sângerarea nu se oprea, astfel că a fost schimbat cu Gavrilaș. Examinarea medicală de ieri a relevat că internaționalul are doar o fisură, trebuie câteva zile de repaus, fără antrenamente ce presupun contactul, pentru ca el să revină de joi la pregătirile normale.

"Sper să îmi treacă repede. Nu cred că o să stau foarte mult în afara terenului pentru că nu este o fractură complicată. Nu există deplasare. Din păcate, condițiile de la Cluj nu au fost bune având în vedere că s-a jucat pe cod portocaliu. Nu știu de ce n-am jucat la București, Ploiești sau Giurgiu", a declarat portarul campioanei.

"A fost o fază încâlcită, ne-am ciocnit, mi-am spart și eu capul. Și eu am fost la Urgențe, la ora 1 noaptea, să-mi închidă rana, mă simt mai bine, pot să joc din prima etapă. Oricum, îmi pare rău de ce i s-a întâmplat și lui Silvică"
Alexandru Păun, mijlocaș CFR Cluj

Alte știri despre Astra:

"Am venit cu lecția învățată de acasă"

Geraldo Alves a vorbit la finalul partidei cu CFR despre faptul că echipa nu se poate baza pe Șumudică pe bancă, suspendat fiind: "Ne dădea un plus, ne-a lipsit. Oricum, noi am venit cu lecția învățată de acasă". Fundașul de 35 de ani a vorbit și despre absența unui vârf veritabil: "Ne lipsește un vârf. Sperăm să revină Alibec și Niculae pentru că ne este greu altfel. Dacă vor reveni pe teren vom avea meciuri mai ușoare".

Victorie pentru FC Copenhaga

Adversarii campioanei României în turul 3 preliminar al Champions League au făcut spectacol în prima etapă din Danemarca. FC Copenhaga s-a impus fără emoții, 3-0, în fața celor de la Lyngby, golurile fiind reușite de Youssef Toutouh (33), Benjamin Verbic (52) și Thomas Delaney (55).

Antrenorul Stale Solbakken a început partida de sâmbătă seară în sistemul 4-4-2: Olsen - Ankersen, Jorgensen (Antonsson, 75), Johansson, Augustinsson - Verbici, Kvist, Delaney (Gregus, 66), Toutouh - Santander, Pavlovici (Cornelius, 66).

Meciul tur dintre Astra și Copenhaga se va juca la Giurgiu, pe 26 sau 27 iulie, şi returul în deplasare, pe 2 sau 3 august.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează