FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - POLI TIMIŞOARA 1-0

Ar fi a cincea oară în ultimii 10 ani cînd Rapid ar pierde la "masa verde"!

Dacian Varga, Varga, Rapid
Dacian Varga, Varga, Rapid

Articol de - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

25.09.2001 Rapid - PSG 0-3 (0-1 pe teren)
Meciul s-a întrerupt în minutul 117 după ce nocturna stadionului Giuleşti s-a stins.

18.11.2001 FC Braşov - Rapid 3-0 (1-0 pe teren)
Copos a retras echipa de pe teren după ce Corpodean nu a acordat un penalty giuleştenilor în prelungirile meciului.

07.06.2006 Jiul - Rapid 3-0 (1-0 pe teren)
Partida s-a terminat în minutul 76 după ce rapidiştii au avut 5 jucători eliminaţi.

20.03.2008 Rapid - Steaua 0-3 (1-0 pe teren)
În minutul 74, un suporter a aruncat o brichetă în arbitrul Deaconu, care a decis să întrerupă meciul.

05.03.2010 Rapid - Poli Timişoara 0-3 anunţat de Dragomir (1-0 pe teren)



SALVAREA RAPIDULUI

Giuleştenii au găsit în regulament un paragraf pe baza căruia spun că vor cîştiga fără emoţii litigiul cu Poli Timişoara

Rapidiştii aproape că au învăţat pe de rost regulamentul, căutînd paragrafe de care să se folosească în litigiul cu Poli. Şi spun că au găsit articolele salvatoare.
Copos: "Cine va lua o decizie împotriva Rapidului va răspunde în faţa legii" (video)

Ieri dimineaţă, patronul George Copos, preşedintele Ion Taban, managerul sportiv Renzo Rossi şi un jurist s-au întîlnit într-o sedinţă. Au studiat regulamentul de la un capăt la altul, iar la final au zîmbit: "Avem două puncte de sprijin, e imposibil să pierdem cu 3-0!".
Porumboiu: "O să ajungem ca în Caragiale, o hîrtie pierdută!" (video)

"Să iasă Copos la televizor şi să ne ceară scuze mie şi lui Poli, iar eu voi accepta să rejucăm meciul"
Marian Iancu, patron Poli

La ce se referă?
1. Articolul 51, punctul 6, spune că "în cazul în care legitimarea sau dreptul de joc al jucătorilor în cauză a fost acordată în condiţii neregulamentare de către organele competente, dar se constată că echipa în cauză a fost de bună-credinţă, jocurile respective se vor omologa cu rezultatele de pe teren, iar jucătorilor respectivi li se va ridica dreptul de joc pînă la soluţionarea cauzei".

Ce zice Liga: "Rapidiştii au fost de rea-credinţă, asta e clar! Noi i-am anunţat că jucătorii nu au drept de joc şi ei tot i-au folosit", a spus Mitică Dragomir.

2. Şefii din Giuleşti consideră că anularea vizelor lui Varga şi Bălan s-a făcut neregulamentar: "Decizia a fost luată de Mircea Cezar Ionescu, ceea ce e ilegal. Pentru a anula vizele era nevoie de o întrunire a unei Comisii, nici o persoană de la Ligă nu poate lua de capul ei o astfel de decizie".

Ce spune Liga: "Decizia o luăm noi, aici, la LPF. Nu contează cum", a zis M. C. Ionescu, şeful departamentului Competiţii. Acesta a fost şi observator la meciul de vineri. Întrebat de ce nu le-a atras atenţia rapidiştilor să nu-i folosească pe Bălan şi pe Varga, el a zis: "Dom'le, eu eram ocupat, n-aţi văzut că ningea şi nu se ştia dacă se joacă meciul?".
Tibi Bălan: "Ce vină avem noi, că am cîştigat?" (video)

Disputa dintre Poli şi Rapid va fi judecată abia marţi de Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor, iar miercuri se va reîntoarce la Disciplină

"Dacă se va hotărî să pierdem la « masa verde», cei care vor lua această decizie şi cel care stă în scaunul de preşedinte la LPF vor răspunde în faţa legii"
GEORGE COPOS, patron Rapid

"Cît timp voi mai avea contract cu Sportul Studenţesc nu mă va mai surprinde nimic. Se poate întîmpla orice! Noi nu avem nici o vină şi sperăm să fim lăsaţi să jucăm"
TIBI BĂLAN, mijlocaş Rapid

"Le-am spus celor de la Rapid că fac o ilegalitate şi Taban m-a luat la mişto! Mi-a zis să-l contest pe Matici, că e dreptaci şi a dat gol cu stîngul"
MARIAN IANCU, patron Poli Timişoara

Au cerut ajutor la FRF
Cu regulamentul în buzunar, George Copos a fost ieri, la prînz, în audienţă la Federaţia Română de Fotbal. Şeful din Giuleşti a fost însoţit la sediul FRF şi de Vasile Şiman, patronul Sportului Studenţesc. La plecare, Copos era optimist: "Categoric se va face dreptate, nu am nici un fel de emoţie. Am avut ştampila pe carnetele jucătorilor, deci aveau drept de joc".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
 •  13 Martie 2010, 02:40
Postat de pe 12 Martie 2010, 08:57

am informatii ca Dragomir intra si el la parnaie, acolo unde papusa gonflabila ii va fi Iancu :) dar e umflat nu gluma :P

Ma ce multe informatii ai tu.... esti presedinte la PRM?? si daca tot ai atatea informatii ce grad te cretinism ti-au comunicat doctorii.

 •  12 Martie 2010, 15:59

Nu inteleg care e problema - atata timp cat Rapid va avea conducatori care nu cunosc regulamentele va fi depunctata mereu. Hai sa fim seriosi si sa analizam fiecare caz in parte si veti vedea ca e numai greseala lor poate mai putin in cazul bricheta

 •  12 Martie 2010, 13:07

@doru5: cand vb de tigani tu vorbesti de peluza nord steaua, de banel, p marin, lacatus, i dumitrescu etc :)) uita-te mah baiatule in ograda ta si vezi ce ai pe acolo!!!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close