FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ar fi transferul iernii! O echipă importantă din Serie A vrea să-l transfere pe unul dintre cei mai buni mijlocași din Liga 1

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 25 decembrie 2017 21:12

Kamer Qaka (22 de ani), mijlocașul albanez al celor de la Poli Iași, a prins un tur de campionat excelent și a atras atenția unor cluburi importante din străinătate.

Pe lângă ofertele de Braga și Malmo, despre care GSP.RO a scris încă de pe 13 decembrie, se pare că jucătorul celor de la Poli Iași e curtat și de Sampdoria, locul 6 din Serie A.

Site-ul sampnews24.com a scris despre interesul Sampdoriei pentru Qaka, pentru care ar fi gata să investască un milion de euro.

"Am citit ştirile şi am vorbit cu preşedintele. Ştiu că ar fi bine să plec, dar vorbim despre asta când mă întorc din vacanţă. Ştiu doar că Sporting Braga a făcut o ofertă concretă. Mi-ar plăcea să joc în Serie A", a spus Qaka, potrivit sampnews24.com.

"Avem câteva oferte la cluburi mari pentru Qaka. Din Spania, Portugalia și din Italia. Adăugăm aici Steaua, CFR și CS U Craiova din România. Probabil că va fi greu de ținut. Sunt șanse să plece, deși noi vrem să ținem același nucleu de jucători și să mai aducem alți 4-5, peste nivelul mediu al echipei" Adrian Ambrosie, președinte Poli Iași, pentru GSP.RO, pe 13 decembrie

Kamer Qaka evoluează pentru CSM Poli Iași din vara acestui an. De-a lungul carierei, mijlocașul de 22 de ani a mai evoluat pentru Valerenga, Raufoss, Honefoss, Sarpsborg, Kristiansund BK și CSM Poli Iași. 

Vezi şi: EXCLUSIV Superafacere pusă la punct de două cluburi din Liga 1! CFR Cluj îi mai dă o lovitură FCSB-ului! Patru jucători sunt implicați

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
108992139590592
DM Bob  •  27 Decembrie 2017, 00:38

CE JIGNIRE ...MERITATA ; CUMPARAM JUCATORI STRAINI DE 2 LEI IAR STRAINII VIN SA-I CUMPERE TOT PE EI ; DECE ? PT CA IN FOTBALUL NOSTRU SI UN ESCHIMOS SE REMARCA PRIN CONTRAST CU " MARILE " VALORI LOCALE !!!

blocatu
blocatu  •  26 Decembrie 2017, 14:13
Postat de Daniel Irimescu pe 26 Decembrie 2017, 00:25

Capitalism vs Comunism = Aceasi Marie cu aceeasi palarie .Eram controlati pe creier si atunci si acum doar ca in zua de azi sunt mai multe televiziuni. Sa nu7 uitam ca la scurt timp dupa incheierea celui de-al doilea razboi mondial nemtii au fost siliti sa semneze un document in urma caruia 99 de ani mass media , armata, serviciile vor fi controlate de aliati respectiv SUA, ANGLIA si FRANTA .Au mai ramas citiva ani pina Germania sa devina din nou suverana . Romania nu a fost luata in calcul nici in 46 si nici in 2017 sau viitorul indepartat . LA MULTI ANI !

sa ii multumim si sa ii aducem( hei rup!) pe aceasta cale osanale regelui Mihai!

blatistu49
blatistu49  •  26 Decembrie 2017, 10:13

baaaaa faceti ce faceti numai sluga ciobanului sunteti gsp isti facuti la apelul bocancilor

Vezi toate comentariile (45)
Comentează