FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ar trebui să joace FCSB pe stadionul din Ghencea? Ce spune Nicolae Dică, fostul antrenor al lui Becali

Dică spune că FCSB ar trebui primită pe Ghencea +26   FOTO
Dică spune că FCSB ar trebui primită pe Ghencea

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2020 20:02

Nicolae Dică, în prezent secundul lui Mirel Rădoi la prima reprezentativă a României, crede că FCSB ar putea să joace pe noua arenă din Ghencea. 

Gigi Becali pare să fi renunțat la dorința de a juca pe stadionul din Ghencea, din cauza unui eventual conflict cu fanii din Peluza Sud. Suporterii opinează că FCSB nu are voie din cauza procesului dintre Armată și Becali, dar Dică are altă părere. 

Nicolae Dică: „Vor putea să joace”

„Cum se poate pe Arena Națională, ar trebui să se poată și acolo. Cum am văzut la Craiova că echipa lui Mititelu a reușit să joace pe acel stadion, cred că și aici se va putea juca, dacă se va plati. Vor putea să joace, bănuiesc”, a declarat Dică pentru Prosport. 

FOTO / Cum arată acum stadionul Steaua

+22 FOTO

Caracteristici stadion Steaua

  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Cost: 64.500.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă
  • suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi

VIDEO / Reîncepe Liga 1 » Echipele se pot antrena în grupuri începând cu 15 mai

Citește și alte știri despre FCSB:

Ierarhia care ne trezește! Viitorul nu intră în Top 100 al cluburilor din lumea întreagă la U21! Pe ce loc e FCSB

Helmuth Duckadam grăbește programul Ligii 1: „3 săptămâni de pregătire sunt suficiente!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
ray51
ray51  •  06 Mai 2020, 07:49

Acolo este casa Stelei (FCSB?)...

144258713378047
Popa Virgiliu  •  05 Mai 2020, 14:59

E chiar de dorit să joace FCSB (Steaua București), pe noul Stadion din Ghencea! Acolo este casa Stelei (FCSB), acolo este sufletul atâtor generații de fotbaliști și suporteri adevărați roș-albaștri ! FCSB=STEAUA !

 •  05 Mai 2020, 10:21
Postat de Iris Cristian Jucan pe 05 Mai 2020, 08:06

Daca locuinta ta a fost facuta din bani publici si ai acceptat acest lucru, nimeni nu poate fi oprit să joace acolo, dacă plătește. Sunt bunuri din domeniul public al statului. Stadionul Ghencea va fi administrat de Ministerul Apărării, nu văd niciun fel de limitare în utilizarea lui pe viitor de către orice club. Daca il pune ca baza militara atunci se schimba situatia si la echipa din liga a-3-a , aia care vor juca pe stadion vor fi numai ei fara public , va fi cel mai scump stadion de antrenamente din lume , pentru armata . Asa ca toti care sustin aceasta ineptie ca nu are voie sa joace , va rog sa scoateti capul din fund si sa ganditi logic . Iar ca idee , statul nu crezi ca vor sa isi reduca cheltuielile ? Cum face asta ? Lasand-ul pe Talpan sa faca parada militara pe noul stadion ? Hai ma oameni buni reveniti-va ca lumea pute , sincer.

Bai baiatule. Tu nu intelegi ca exista un litigiu Steaua vs.fcsb. ce e asa greu de inteles.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează