FOTBAL  »  Superliga  »  SFERTURILE DE FINALĂ

Aranjament la "sfertul" UEFAntastic Steaua - Rapid? Un jucător al roș-albaștrilor vine cu o ipoteză șoc

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 18:13

Petre Marin nu poate uita "dubla" cu Rapid din sferturile de finală ale Cupei UEFA din 2006, când Steaua a eliminat formația giuleșteană după două remize, 1-1 pe Giulești și 0-0 pe Lia Manoliu. 

Fostul component al Stelei UEFAntastice e convins că UEFA a făcut tot posibilul ca formațiile românești să se întâlnească pentru ca nu cumva să se ajungă la o finală românească în Cupa UEFA. 

"Eu și acum cred că dacă nu eram din România, aveam șansa să jucăm finala. Să fie o finală românească în Cupa UEFA. Dar fiind din România s-a întâmplat ceva la tragerea la sorți și ne-au băgat să disputăm dubla cu Rapid.

Cred că vorbim despre o dublă cu care fotbalul românesc nu se va mai întâlni. Chiar dacă unii s-au bucurat că ne-a eliminat Middlesbrough, eu spun că mie mi-a părut rău de Rapid, atunci când au rămas acasă după dubla cu noi", a zis Petre Marin la Telekom Sport.

Steaua a pierdut în semifinala Cupei UEFA cu Middlesbrough. A câștigat în tur, scor 1-0, dar a cedat al doilea meci, în Anglia, 2-4, deși a condus cu 2-0.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (29)
tristan
tristan  •  01 Decembrie 2018, 07:39
Postat de andyandrei2015 pe 30 Noiembrie 2018, 23:03

noi intotdeauna am fost altfel decat ei ,asta fiindca in primul rand suntem oameni adevarati,unici noi stelistii ,restul e cancan !

Da ba, stelistii au e 2 *** de " ***" și 2 *** în "***".. Ești infantil.. ..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 Noiembrie 2018, 23:03

noi intotdeauna am fost altfel decat ei ,asta fiindca in primul rand suntem oameni adevarati,unici noi stelistii ,restul e cancan !

alenb
alenb  •  30 Noiembrie 2018, 22:22

Ce putea sa iasa din capul gol al lui Marin decat vesnica teorie a conspiratiei? Pe actualul format au fost nspe mii de meciuri cu echipe din aceeasi tara, ba cateodata chiar si din acelasi oras (Betis- Sevilla in optimi), nu cred ca toti au fost asa idio ti sa sa inventeze scenarii cu bile incalzite.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează