FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 3-1

ARBITRAJ A văzut perfect » Octavian Șovre a anulat corect un gol marcat de Steaua

Articol de - Publicat luni, 23 noiembrie 2015 00:00

Tudorie a introdus balonul în plasă în minutul 27, însă Octavian Şovre a semnalizat corect ofsaid la Breeveld.

N-au fost probleme de arbitraj în Ştefan cel Mare. Iar cea mai grea decizie, luată de asistentul Şovre, a fost una corectă! În minutul 17, Nicuşor Stanciu a şutat de la 18 metri de poarta lui Cerniauskas.
Destul de slab. Mingea a ajuns la Nicandro Breeveld, iar apoi la Tudorie, vîrful folosit pe postul de mijlocaş stînga aseară împingînd mingea în plasă.

Steliştii n-au apucat să se bucure, deoarece Octavian Şovre a ridicat fanionul pentru ofsaid la închizătorul din Surinam. Corect, după cum s-a văzut şi la reluările TV. Nici oaspeţii n-au contestat semnalizarea.

"Tuşierul a luat decizia corectă", a confirmat şi Constantin Zotta, fostul arbitru prezent aseară în studioul DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
zecs93
zecs93  •  23 Noiembrie 2015, 16:52

dupa mintea fcspistilor sovre a dat special offside ca sa nu marcheze fcspitesti !!! I-a ziceti dragilor, Anghelache cu ce la santajat pe Sovre ??? Cu Ghetele furate ???

portardelegenda
portardelegenda  •  23 Noiembrie 2015, 16:01

ma bine ca l-ati invitat pe golanul de Zota ca deja mi-era un dor de el ca de o durere de masea . Cine se aseamna se aduna

vasy86le
vasy86le  •  23 Noiembrie 2015, 10:26

Aseara parca era o faza controversata? e offside clad, cum *** poti avea dubii?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează