FOTBAL  »  LIGA 1  »  ASA - POLI 0-0

Arbitraj jenant al lui Rusandu! Arbitrul din Sf. Gheorghe n-a acordat două penalty-uri evidente

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2017 00:00

"Centralul" de 35 de ani a avut o zi de sâmbătă extrem de proastă. Delegat la partida dintre ASA și Poli Timișoara, Lucian Rusandu n-a dat două lovituri de la 11 metri clare.

Mai întâi, în minutul 45+5, Timișoara trebuia să primească penalty, după ce portarul gazdelor, Eduard Pap, l-a făcut KO pe Cristian Scutaru. Surprinzător, arbitrul a dictat fault în atac, deşi pe imagini se vede clar cum goalkeeperul îl loveşte în plină figură pe Scutaru.
A doua greșeală a lui Rusandu s-a produs în minutul 81, atunci când Bărbuț l-a faultat în careu pe Sin. În loc să arate punctul cu var, "centralul" i-a arătat cartonașul galben lui Sin pentru simulare!

"E inexplicabil să greșești în acest fel, pur și simplu nu se poate! Și când ne gândim că Rusandu a fost la un pas să prindă lista FIFA... Culmea e că s-a aflat aproape de fiecare fază, dar deciziile au fost eronate" a fost concluzia lui Dan Lăzărescu, expertul DolceSport.

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiță, anunțul zilei pentru români! Mulți vor fi AFECTAȚI de această decizie


Comentarii (1)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  18 Aprilie 2017, 10:35

stie toata lumea ca este un arbitru care la fiecare meci este rau intentionat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează