FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - STEAUA, MÎINE, 21:00, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Arbitrii meciului Poli - Steaua au mers în acelaşi avion cu "roş-albaştrii"!

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2009 00:00

Cei trei francezi care urmează să arbitreze meciul dintre Poli Timişoara şi Steaua au călătorit cu acelaşi avion cu "roş-albaştrii".

Francezul Olivier Thual, cel care va conduce la centru derby-ul etapei a 32-a a Ligii I dintre Poli Timişoara şi Steaua, şi asistenţii Emannuel Boisdenghien şi Didier Grenier au parcurs drumul dintre Bucureşti şi Timişoara în acelaşi avion cu jucătorii Stelei, conform ştirilor protv.

Meciul dintre Poli Timişoara şi Steaua va avea loc mîine, de la ora 21:00, şi va fi transmis liveVIDEO pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
 •  22 Mai 2009, 12:47

nu va fi nici un blat ,pur si simplu poli va castiga pentru ca are un joc mult mai spectaculos si mai rapid decat "pensionarii" stelisti ,care in ultimele etape au aratat valoarea lor actuala... Hai poli!

 •  21 Mai 2009, 23:49

Blat clar. aranjamente cu arbitrii si toata lumea vorbeste de Dinamo! Uite cum se fac lucrurule sa mearga! Bravo Gigi ai uitat de DNA?

laurentiupch
laurentiupch  •  21 Mai 2009, 23:40
Postat de pe 21 Mai 2009, 22:00

Ba, daca Steaua bate, ceea ce ar fi grav, pentru ca nimic nu-l va opri pe oligofrenul gigi sa se creada antrenor, atunci poli e out si speram ca dinamo sa nu fi aranjat cu arbitri meciul cu urziceni! Daca bate urziceni, dinamo va fi lasata sa se mai pregateasca de liga campionilor!

La pariuri puteti paria pe Steaua, 2 solist ! Doar arbitrii ii mai pot salva pe oieri :))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează