FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDIŞTII AU GĂSIT VINOVATUL

"Arbitrii ne elimină!"

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2008 00:00

Copos şi Zotta cred că Rapid e pe cale să iasă din lupta pentru titlu din cauza cavalerilor fluierului

Giuleştenii îi acuză pe arbitri că au decis lupta pentru titlu. "Ni s-a anulat un gol valabil la Boya, în timp ce clujeanul Goga a fost iertat de eliminare pentru un cot în cap aplicat lui Săpunaru. Din păcate, greşelile repetate contra noastră ne-au făcut să credem că mai avem şanse mici la titlu", spune Zotta.

Copos a dat şi el vina tot pe brigada condusă de Robert Dumitru: "Am analizat cum a fost condusă partida CFR Cluj-Craiova în raport cu tratamentul de care am avut noi parte. Concluzia? Rapid trebuie să marcheze 3-4 goluri pe meci ca să cîştige, doar aşa avem şansa să ni se valideze o reuşită sau două, deoarece cavalerii fluierului au început chiar să ne scoată mingea din poartă!".

Zotta l-a acuzat şi pe Gheorghe Constantin, şeful CCA: "Am depus memoriu împotriva întregii brigăzi şi sperăm să ni se răspundă de data asta, pentru că în alte două cazuri am plătit degeaba, fără să fim băgaţi în seamă". "Primesc cîte un memoriu pe săptămînă, cum ar fi să răspund la toate? N-am timp să fac asta!", a zis Costică "Vîlcea". "Ce-o face de e aşa ocupat, că nici delegările nu le mai are?!", a replicat unul dintre oficialii din Grant.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
 •  26 Februarie 2008, 14:49

nu va este rusine? Jucati fotbal si nu mai dati vina pe arbitraj.

 •  26 Februarie 2008, 12:54

Set de propunere pe placul lui Zotta: 1. Adversarii sa joace nu in 10 ci in 8 jucatori. 2. Rapidistii nu pot fi sanctionati pentru joc periculos. 3. Rapidistii nu pot fi sanctionati pentru ofsaid. 4. Motto: Cel mai bun arbitru e cel ce fura pentru noi! 5. Arbitri: Luati exemplu de la mine! Eu am fost cel mai cinstit arbitru!

 •  26 Februarie 2008, 12:40

Daca vom retrage echipa macar va iesi circ asa cum fac si arbitri impotriva Rapidului tot circ .Rusine sa va fie nennoorocitilor .Rapid nici macar nu e lasata in pace ci ne dezavantajeaza incontinuu.La Steaua si Dinamo de ce nu se intampla sa greseasca Arbitrii.Rusine nenoorocitilor

Vezi toate comentariile (15)
Comentează