FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - CHIAJNA 2-1

Arbitrul partidei Călărași - Chiajna a făcut meciul praf! „Centralul” e angajatul clubului Dinamo: „Chiar nu-l înțeleg”

Arbitrul Horia Mladinovici
Arbitrul Horia Mladinovici

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 17:11

Arbitrul bucureștean Horia Mladinovici a avut o zi proastă, cu multe greșeli de arbitraj în partida câștigată azi de Dunărea Călărași în fața Chiajnei, în prelungiri, scor 2-1.

Mladinovici a judecat corect faza din care Chiajna a deschis scorul la hențul lui Bourceanu, dar după acel moment s-a rupt firul:

  • în minutul 45, Cadamuro face henț în careu, dar arbitrul nu dă penalty. "Eu chiar nu-l înțeleg, mai ales că era foarte aproape de fază și vedea foarte bine ce s-a întâmplat acolo! E henț clar și sută la sută lovitură de la 11 metri pentru Călărași", spune Constantin Zotta, expert Telekom Sport.

  • în minutul 48, "centralul" greșește din nou. Calancea are un atac neglijent fără minge asupra lui Iloki. "Fault clar și penalty pentru Chiajna. N-ai cum să faci așa ceva!", e de părere Zotta.

  • în minutul 80 are loc ultima fază controversată. Marc îl faultează de două ori pe Mediop în careu, dar senegalezul continuă faza și nu cade. "Dacă era român... Așa, are altă mentalitate. Dacă ar fi căzut, era penalty clar și eliminare pentru Marc! Dacă Mediop cădea, era penalty fără discuție", a concluzionat fostul arbitru.

De amintit că Horia Mladinovici (34 de ani) e angajat la CS Dinamo, unde are grijă de condiția fizică a handbaliștilor clubului.

Vezi și:

VIDEO+FOTO Deznodământ dramatic la retrogradare: Dunărea Călărași dă lovitura în prelungiri, 2-1 cu Chiajna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  11 Februarie 2019, 09:39
Postat de mariuss72 pe 10 Februarie 2019, 19:01

Prostia gesepenilor nu are limite, se fac insinuari care nu au nicio logica. Bai spirache fara creier, a batut Calarasi, unde e conspiratia pro Dinamo? Aveti ***?

Asta ai inteles tu din articol, ca a fost ceva pro-rinam0? Omul a zis ca arbitrul lucreaza la clubul psdist (ceea ce nu era relevant in context dar sunt destui rinam0visti fara serviciu care stau toata ziua pe gsp si a vrut sa le atraga atentia) si ca a facut praf meciul pagubind ambele echipe.

fairplayromania
fairplayromania  •  11 Februarie 2019, 03:03
Postat de aius pe 10 Februarie 2019, 17:59

Joaca chiajna -calarasi si ne pun poza cu fcsb:)))Arta si precizie :)))

Vrem poze si cu Meme si cu Reghe si cu Becali, si cu Alibec si cu Teja....avrem cite un album în fiecare zi..... si pe coperta una cu cu Nicusor si Ianis. Multumim !

882115651983416
Emilian Mihai  •  11 Februarie 2019, 00:14

Avem un campionat cu 14 petarde de echipe. Nu ar trebui sa avem sansa de a ne prezenta cu aceste echipe in orice fel de competitie europeana. Una este sa te faci de ras acasa dar sa duci asta si in afar deja este prea mult.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează