FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Are 15 ani şi visează să îi calce pe urme unui superstar de la City » Rareş Lazăr: "Îmi place mult Yaya Toure"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 20 mai 2014 09:44

Abia a împlinit 15 ani, dar Rareş Lazăr a bifat ieri al doilea meci pentru FC Vaslui în Liga 1. Puştiul a intrat în minutul 88 în locul lui Enescu şi speră ca echipa să treacă peste momentele dificile şi să continue în Liga 1. 

"Am 15 ani şi două luni. A fost nevoie de mine, am ajutat echipa şi mulţumesc antrenorului pentru susţinere şi încredere. Mă simt unic că am debutat la 15 ani! Este o experienţă minunată şi sper să fie cît mai bine.

Nu pot să zic că mi-a fost frică, trebuie să ai încredere. Cred că am făcut o figură bună. Mike şi toţi colegii mi-au fost alături cu sfaturi.

Pot să zic că fotbalistul meu preferat este Toure Yaya, de la Manchester City. Sînt multe echipe bune în România, dar am mai multe preferate în Liga 1. Eu sper să mă pregătesc cît mai bine şi vom vedea ce va fi aici", a declarat Lazăr pentru DigiSport.

Rareş Lazăr este al doilea cel mai tînăr jucător care a debutat în Liga 1, fiind depăşit doar de Nicolae Dobrin.

Yaya Toure a fost golgeterul lui Manchester City în acest sezon şi al 3-lea marcator din Premier League. Deşi este mijlocaş, a punctat de 20 de ori, peste jucători precum Rooney, Giroud sau Robin van Persie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Mai 2014, 13:54

Peste 5 ani va juca la M.C.

blaustein
blaustein  •  20 Mai 2014, 10:56

Bha da' nesimtit tare reporterul ala de la Digi: "Da tu ti-ai luat banii de la Vaslui, da hai zii cati bani ai luat???" Rares Lazar: "Nu pot sa spun, nu ma mai intrebati asta, nesemnificativ oricum..."

quitevicious
quitevicious  •  20 Mai 2014, 10:49

Mult succes pustiule!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează