FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Are fisură de craniu » Silviu Lung Jr. revine abia peste o lună pe teren. Ce mesaj are pentru cei de la națională

Silviu Lung jr. a evoluat de 3 ori pentru echipa naţională
Silviu Lung jr. a evoluat de 3 ori pentru echipa naţională

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2017 00:00

Internaţionalul Silviu Lung junior, care a pierdut lotul după accidentarea de la Cluj, va reveni pe gazon doar peste o lună, dar vrea să le trasmită un mesaj de încurajare colegilor de la naţională.

Accidentat în minutul 18 al meciului de vinerea trecută de la Cluj, cu CFR, portarul Astrei, Silviu Lung junior, se reface acasă, la Craiova. Acolo unde a ajuns duminică seară, după două zile petrecute în spital, în urma unui traumatism cranio-cerebral.

Surse apropiate familiei Lung susţin că accidentarea, survenită în urma unei faze de joc, când internaţionalul român a încasat în plină figură o minge şutată de la 3 metri, cu forţă, de atacantul clujenilor, Bilel Omrani, este mai gravă decât se anticipa iniţial.

Pierderile de memorie s-au rărit  

"În urma examenelor medicale amănunţite, i s-a descoperit o fisură a craniului! Nu a vreunui os al feţei, cum s-a spus, ci este vorba de zona parietală, mai sus de urechea dreaptă. Din fericire, traumatismul nu este însoţit şi de vreun hematom sau cheag de sânge, cum se întâmplă de obicei în astfel de situaţii", spun respectivele surse.

Silviu Lung junior a avut în primele zile câteva episoade lungi de amnezie, el nereuşind la început să-şi amintească ce se întâmplase pe teren.

"Ë mai bine acum, se recuperează. Mai are uşoare ameţeli, dar a început să-şi mai amintească tot felul de amănunte de după accidentare. Medicii spun că e ceva normal după un asemenea traumatism, iar aceste probleme pot să dureze chiar şi câteva zile. Ele vor dispărea cu timpul. Deocamdată, face tratament şi, de marţi, starea lui s-a îmbunătăţit considerabil", au adăugat apropiaţi ai familiei.

Portarul, care fusese convocat inițial pentru meciul naţionalei cu Danemarca, a primit pentru o lună interdicţie de a se antrena. Va purta o cască specială, dar încă nu s-a stabilit dacă va fi nevoit să o poarte mereu, până la finalul carierei, sau pentru numai câteva luni.

"E un episod nefericit, dar se poate întâmpla în cariera unui portar. Silvică e puternic, se va reface. Chiar ţine ca înainte de meciul cu Danemarca să îi sune pe colegii de la lot, să le ureze baftă!"
Silviu Lung senior, fost internaţional

2.300.000 €este cota de piaţă a lui Silviu Lung junior, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
178706382563437
Tiberiu Lung  •  23 Martie 2017, 12:45

Si nu va mai dati cu parerea .Pastrati o pentru dumneavoastra.Asa sa va ajute Dumnezeu.

178706382563437
Tiberiu Lung  •  23 Martie 2017, 12:01

Suntem oameni discreti.Si discretia da semnul valorii umane.

178706382563437
Tiberiu Lung  •  23 Martie 2017, 11:25

Cu placere

Vezi toate comentariile (9)
Comentează