FOTBAL  »  Superliga  »  EXAMEN

Arena Națională, utilizare neșteptată: „Am vorbit deja cu viceprimarul din București”

Studenții Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” ar putea da examenele pe Arena Națională
Studenții Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” ar putea da examenele pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2020 21:54

Studenții Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București ar putea susține examenele pe Arena Națională. 

Cum fotbal nu va găzdui foarte curând din cauza pandemiei de coronavirus, Arena Națională se poate transforma într-o sală uriașă de examene. UMFCD se gândește serios la această variantă. Testele s-ar da în tribune, cu distanță de 18 scaune între studenți, pe pupitre montate provizoriu. 

Examene pe Arena Națională?

Prof. univ. dr. Viorel Jinga, rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, a explicat motivele: „Spațiul este generos. Putem să aplicăm ideea, am vorbit deja cu viceprimarul Capitalei. Sunt niște avantaje, foarte multe intrări, nu ar exista cozi. S-ar distruge gazonul din cauza scaunelor, așa că se poate da în tribune. Singura problemă e să asigurăm niște pupitre. Cutăm acum modalități ca studenții să aibă condiții comode pentru a lucra, chiar dacă examentul este grilă”.

Arena Națională, bună la toate

Arena Națională a fost inaugurată pe data de 6 septembrie 2011, cu meciul de calificare de la EURO dintre România și Franța, scor 0-0. Cu o capacitate de peste 55.000 de locuri, cel mai mare stadion al țării a avut mai multe utilizări de-a lungul anilor. 

Arena Națională, utilizare neșteptată: „Am vorbit deja cu viceprimarul din București”

Concertele au fost la ordinea zilei, fiind principala cauză a deteriorării constante a gazonului. Tot pe Arena Națională au mai fost organizate evenimente medicale, simulări de cutremure, chiar și mitinguri politice, celebru fiind cel din septembrie 2014, în care Victor Ponta și-a lansat candidatura pentru Cotroceni. Alte eveniemnte de amploare au avut-o în rolul principal pe Simona Halep. Sportiva din Constanța a sărbătorit alături de fani câștigarea trofeelor de la Roland Garros și Wimbledon.

VIDEO / Fanii au votat pe GSP cum ar trebui să se numească noul stadion din Ghencea

Citește și alte știri despre impactul coronavirusului în România: 

Mircea Rednic, reacție dură după ce a aflat noile reguli din Liga 1: „Pierzi la «masa verde», te împuşcă, te leagă, te ascund”

Coronavirus și vacanțele din 2020: planul de a împărți Europa în zone verzi și roșii » Din ce zonă face parte România și cum ar funcționa sistemul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează