FOTBAL  »  Superliga  »  INCIDENT

Arestat

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2007 00:00

soc pentru jucatorii croati, marti, la putin timp dupa sosirea pe aeroportul londonez Gatwick. In loc de bun venit, politistii britanici l-au saltat pe secretarul general al federatiei de la Zagreb, Zorislav Srebrici, chiar sub ochii lor.

Ce se intimplase? "Am fost sunati de seful unui magazin situat in terminalul-sud si rugati sa intervenim pentru ca un batrinel fusese surprins indesind pixuri si ziare in geanta de voiaj. Am mers la fata locului, iar cind l-am arestat a inceput sa tipe", a povestit ofiterul care a condus intreaga actiune.

Oficialul croat, 67 de ani, a ajuns ulterior la sectie, unde s-a lamurit totul. "E vorba de o neintelegere. Dinsul intentiona sa cumpere ziarele, dar, sesizind ca jucatorii sint chemati la controlul actelor, s-a grabit sa-i organizeze si vinzatoarea a crezut ca nu vrea sa plateasca", a precizat un purtator de cuvint al politiei, explicind si de ce Srebrici a fost eliberat abia ieri dimineata: "Astea sint formalitatile".

Owen, rentabil si accidentat

Newcastle a ramas din nou fara Michael Owen. Atacantul englez s-a accidentat saptamina trecuta in testul "nationalei" Albionului din Austria (1-0), cind leziunea musculara suferita in minutul 33 l-a scos din circuit circa o luna. Clubul "cotofenelor" nu regreta insa foarte tare. Potrivit unui protocol incheiat de toate gruparile din Premier League cu federatia de la Londra, Newcastle va incasa 100.000 de lire sterline (aproximativ 140.000 de euro) pentru fiecare saptamina in care Owen va fi indisponibil dupa o partida a reprezentativei. Nu este o premiera. Primavara trecuta, Newcastle a primit 1,4 milioane de euro tot pentru o accidentare a lui Owen la "nationala", in urma careia el nu a putut fi utilizat o jumatate de an. (Constantin Popescu)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează