FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - STEAUA 2-2

Argăseală: "Am făcut pressing ultraofensiv, trebuia să batem Urziceniul"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2010 00:00

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, consideră că roş-albaştrii ar fi treuit să se impună pe terenul Unirii Urziceni avînd în vedere numărul superior al ocaziilor de care a beneficiat şi al manierei în care a gîndit jocul ofensiv.

"Cei care spun că am avut noroc la Urziceni se bazează pe lucruri subiective. O echipă care atitudinea pe care am avut-o noi aseară pe terenul campioanei nu se poate ocnsidera norocoasă pentru că a dat gol în minutul 93.

Ştim ce înseamnă performanţa, nu am căzut nici la 1-0, nici la 2-1. Am arătat că sîntem o echipă puternică, trebuia să cîştigăm, iar statistica este de partea noastră. Am făcut un pressing ultraofensiv, s-au folosit foarte bine benzile terenului, cifrele demonstrează asta", a spus Argăseală la Fanatik Show, pe DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  08 Martie 2010, 19:47

I-auzi domnule ,cica presing ultraofensiv.Ha,ha,ha,ha.Adica in ultimele secunde ,dintr-un NOROC CHIOR mingea il loveste in spate pe ala si ajunge tot printr-un noroc chior la grec ,ala o da in poarta. "maestrul" Argaseala vorbeste aiurea.Noroc chior.Dar la stelisti se obisnuieste.Piturca a marcat cu ceafa si a zis ca el a vrut sa o dea asa.

 •  08 Martie 2010, 19:32

CIOCU-MIC - ARGASEALA -

 •  08 Martie 2010, 18:44

argaseala lasa=ne tata ca de la tine ni se trage tot...nu ai habar de ce inseamna fotbal.aduci numai de astia tra la la la echipa...fane fericiti si pleaca habar nu ai sa tii o legatura intre echipa si becali

Vezi toate comentariile (5)
Comentează