FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Argăseală l-a sfidat pe Becali » A votat pentru ca 10% din transferuri să meargă la juniori! Proiect măreț pregătit de Steaua + reacția lui Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 18:20

Valeriu Argăseală n-a respectat ceea ce i se transmisese din partea lui Gigi Becali și a votat pro legii ca zece la sută din sumele încasate de cluburi din transferurile de jucători să fie investite de acestea în copii şi juniori.

"S-a discutat regula, s-au modificat multe lucruri şi am fost de acord, mai ales că anul următor o să discutăm din nou manualul şi dacă lucrurile nu sunt în regulă le putem modifica.

Prima verificare va fi în 2021, pentru că s-a prelungit perioada de raportare a sumelor care trebuie investite şi în felul asta cred că și cluburile vor avea timp să cheltuiască, dacă fac transferuri în această perioadă.

Am fost oricum controlaţi de UEFA şi am făcut raportări. Noi ridicăm problema de principiu. Am făcut câteva modificări care ar ajuta echipele care eventual fac transferuri şi nu au volumul de juniori sau cheltuielile cu sectorul de juniori aşa de mari.

O să facem un centru foarte frumos pentru copii şi juniori. Oricum noi aveam în gând să facem acest lucru înainte să apară modificarea din manualul de licenţiere", a declarat Argăseală la DolceSport. 

"Nu știu ce a votat Argăseală acolo. Poate că-l vor și pe el la Federație. Legea asta trebuie anulată. Nu e corectă. Pe mine nu mă afectează, dar pe alții îi va afecta. Vali e prea corect, de obicei nu iese din cuvântul meu" Gigi Becali, patron Steaua, la TV Digi Sport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  24 Octombrie 2016, 22:50
Postat de mariuss72 pe 24 Octombrie 2016, 19:58

Nu prea il mai asculta argatii pe cioban.

lasa ca esti tu ascultator, ***...multumim domnului Negoita, cel mai bun baiat din fotbalul romanesc, nu baga el bani in fotbalisti dar da zeci de mii de euro la galerie si postaci pe acest site........e suficient asta..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adianghelescu
adianghelescu  •  24 Octombrie 2016, 20:48

daca argasitu il sfida pe jiji in secunda doi era aut asa ca nu ne mai aburiti

138672209828437
Gelu Oanca  •  24 Octombrie 2016, 20:46

Ce dracu tot o dati cu Becali patron FCSB. Unde scrie in acte ca este patron sau finantator, la cate invarteli face acolo. el nu se trece in acte ca stie ca ajunge din nou la bulau la cate smecherii face acolo.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează