FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - SEPSI 0-5

Croitoru și-a băgat jucătorii în ședință, după 0-5 cu Sepsi: „Unii nu vor mai face parte din lot” + Straton a izbucnit în plâns

Marius Croitoru/ foto Imago Images
Marius Croitoru/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2022 18:23 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2022 18:54

Marius Croitoru, antrenorul de la FC Argeș, și-a băgat jucătorii în ședință după 0-5 cu Sepsi, în etapa #17 din SuperLiga.

Croitoru nu și-a făcut apariția la flash-interviuri. Constantin Schumacher, secundul său și omul din staff cu licență PRO, i-a luat locul și a transmis că Marius se află în ședință cu jucătorii.

Croitoru, decizie radicală în privința lui Latovlevici » „Probabil va fi ultimul lui meci la FC Argeș”
FC Argeș - Sepsi 0-5
Croitoru, decizie radicală în privința lui Latovlevici » „Probabil va fi ultimul lui meci la FC Argeș”

Marius Croitoru, ședință cu jucătorii lui FC Argeș, după 0-5 cu Sepsi

„Noi, staff-ul, le cerem scuze suporterilor pentru ce s-a întâmplat. Trebuie să strângem rândurile, să schimbăm fața echipei. Ne dorim altceva, ne dorim alt joc. Cu atitudinea asta, va fi greu. 

Am avut o ședință lungă, de asta nu a venit Marius, o avem în continuare pentru că jucătorii trebuie să înțeleagă faptul că trebuie să schimbăm atitudinea.

De mâine, e posibil ca unii jucători să nu mai facă parte din lot. Ne dorim să schimbăm mentalitatea, pentru că aici, la Pitești, s-a făcut performanță.

Nu pot să numesc, nu i-am nominalizat. Avem timp, vom sta aici toată noaptea, vom sta și mâine toată ziua și vom ști ce se va întâmpla cu jucătorii respectivi”, a declarat Constantin Schumacher, potrivit digisport.ro.

Cătălin Straton a început să plângă

După ce a primit 5 goluri, portarul Cătălin Straton nu a mai suportat și a început să plângă în dreptul băncii de rezerve. El a fost consolat de antrenorul Marius Croitoru.

Croitoru și-a băgat jucătorii în ședință, după 0-5 cu Sepsi: „Unii nu vor mai face parte din lot” + Straton a izbucnit în plâns
Straton a început să plângă după Argeș - Sepsi 0-5. Portarul a fost consolat de Croitoru/ foto: captură Prima Sport

Bergodi: „Am făcut un meci aproape perfect”

Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi, a fost extrem de fericit după „corecția” aplicată celor de la FC Argeș. Covăsnenii veneau după 4 înfrângeri consecutive.

Am jucat foarte bine, un meci aproape perfect. Nu le-am dat spații. Îi felicit, a ieșit un meci perfect, nu am mai ratat ca în meciul cu Universitatea Craiova. A fost un meci important, nu e ușor să câștigi aici. Începe un sprint pentru play-off, dar e un drum lung. Azi am repetat jocul și sistemul de săptămâna trecută. Sunt multe echipe echilibrate și toate au șanse de a ajunge în play-off

- Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi

Citește și:

Mihai Stoica vede o despărțire iminentă: „Posibil să fie capăt de linie! Eu țin la el, dar câteodată e prea nonșalant”

Rădoi, declarație ridicolă: și-a „făcut” un jucător mai rapid decât Usain Bolt! Marcel Pușcaș l-a făcut praf: „Știu că la BAC se dă și matematică. Cu asemenea cunoștinte e normal să nu-l iei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
thiamarcos
thiamarcos  •  06 Noiembrie 2022, 12:49
Postat de nicohak55 pe 06 Noiembrie 2022, 02:42

Nu Croitoru e de vină. El atâta poate. Ș-a făcut o falsă aură de antrenor cu care păcălește fraierii. Fraierii de genul lui Mititelu sau al primarului din Pitești, care în megalomania lor , au impresia că se pricep la orice , inclusiv la fotbal. Un fel de clone ale lui Becali second-hand.

Se vede habarnismul primarului tocmai in felul in care a ales acest antrenor, sunt de acord cu tine. Cand e plina lumea de antrenori, tu aduci pe unul care si-a luat abia licenta A undeva in Republica Moldova. Exact modul lui Becali de a analiza si tria jucatori sau antrenori. Daca un jucator are noroc intr-o etapa si reuseste un dribling si da si un gol, gata, Becali zice ca e Noul Mbappe si incearca sa-l transfere la el. Amatorism total, ciobanism sadea, inclusiv la primarul din Pitesti (care, fie vorba intre noi, a inceput sa consume prea multi bani de la buget cu fotbalul, asa ca ar cam trebui sa se intereseze cine trebuie de legalitatea acestui lucru).

socratead
socratead  •  06 Noiembrie 2022, 06:33
Postat de sictir pe 05 Noiembrie 2022, 18:59

Croitoru e primul care n-ar trebui sa mai faca parte din lot.

Croitoru o sa imbunatateasca "mentalitatea" la echipa dand afara jucatori. Eu zic ca solutia e simpla: sa tina un singur jucator in lot, acela cu mentalitatea cea mai buna. Colateral reduce drastic cheltuielile clubului si pierde prin neprezentare doar cu 3-0.

socratead
socratead  •  06 Noiembrie 2022, 06:26

Bravo! Ai avut posesie 48% si 407 pase. Pacat ca ai luat 5 goluri si nu ai dat niciunul, dar ai jucat fotbal. :))) Va rog dati cat mai multe stiri si interviuri cu Croitoru. Este savuroasa telenovela daca nu tii cu echipele lui. Cum e cu "moartea fotbalului", Craiova mititelica este "echipa de podium"..?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează