FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Arlauskis îl atacă pe Becali: "Sună şi zice cine joacă şi cine nu" » Dezvăluiri din vestiar despre sezonul trecut: "Era o atmosferă proastă"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2015 20:55

Giedrius Arlauskis a fost transferat vara trecută de Steaua şi a plecat după acest sezon.

Fostul portar al Stelei a vorbit despre situaţia de la club şi l-a atacat pe patronul echipei, Gigi Becali.

"În iarnă am vrut să plec cît mai repde. Dar m-am gîndit că trebuie să îmi termin treaba, că aşa este corect şi frumos. Eu am vrut să fiu respectat, atît.

Echipa a avut multe probleme în interior. Era o atmosferă proastă şi jucătorii nu aveau încredere. S-a terminat cu bine, dar la un club mare ca Steaua nu e posibil să se întîmple aşa ceva.

Gigi Becali nu ne vede la antrenamente. Sună şi zice cine să joace şi cine nu. El a sunat şi a zis să nu mai jucăm încă din iarnă, de la meciurile amicale.  La meciul cu Borrussia, cînd eu şi Prepeliţă nu am jucat, a sunat şi a zi «Voi nu jucaţi, asta e!».

Zicea că poate vine cineva şi ne vede şi poate ne face o ofertă", a spus Arlauskis la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  10 Iunie 2015, 22:13
Postat de shab pe 10 Iunie 2015, 13:51

el macar e fotbalist; nu are nevoie de scoala. scuza ta care e?

n-are nevoie de scuza, este ruda cu motoc si-l așteapta pe lapusneanu sa-i curme suferinta, in alta ordine ca jucator arla este unic, din cauza lui a luat steaua titlul, că dacă aparau nita si cojocaru, chiar aman2 in poarta terminam pe 6 inaintea lui dinamo. Ca om vad ca bautura isi face efectul prea tare daca nu joaca si ca orice *** baga strambe si nestrambe la baute,, alaturi de echipa de mari jurnalisti romani, care intreaba : *** ..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

shab
shab  •  10 Iunie 2015, 13:51
Postat de conasu_boeru pe 10 Iunie 2015, 13:03

Acum nu mai trebuie sa sune, copia lui fidela pe pamant, e......mister (opt clase) Radoi !!!!

el macar e fotbalist; nu are nevoie de scoala. scuza ta care e?

steauaucl
steauaucl  •  10 Iunie 2015, 13:06

politica facuta la club in *** !!!! Becali se pare ca are zilele numarate la STEAUA ... NU A VANDUT CAND A AVUT OCAZIA ACUM SE PARE CA IL VA ,,VINDE,, STEAUA PE EL !!! MAI DUREAZA 2..3 ANI DAR TOT SCAPAM DE CIOBAN .... IMI PARE RAU CA A FOST ELIBERAT ..trebuia sa il mai tina inca 5 ani minim... NU INTELEG CUM E POSIBIL CA UN DETINUT SA AIBA ACCES LA TELEFON CAND VREA EL ???? DNA DE CE NU INTRA PUTIN PE FIR SA FACA CATEVA ANCHETE PRIVITOR LA DIRECTORII DE LA PENITENCIARE... borcea are cuptor cu microunde si bicigleta stationara .... ce facem domnilor... ??? ne jucam de-a puscaria ????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează