FOTBAL  »  Superliga  »  ARLAUSKIS, LA RUBIN

Arlauskis : "Mă bucur că am ajuns într-un campionat mai puternic decât cel românesc"

arlauskis
arlauskis

Articol de - Publicat sambata, 21 august 2010 00:00

Într-un interviu acordat portalului sovsport.ru, fostul portar al Unirii Urziceni, Giedrius Arlauskis, s-a declarat încântat de şansa de a evolua în tricoul campioanei en-titre din Rusia

 

"Mutarea mea la Rubin îmi este benefică atât mie, cât şi clubului. Eu voi avea şansa să evoluez într-un campionat superior celui românesc, la o echipă care se bate an de an pentru titlul de campioană şi pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, iar clubul, din câte am înţeles, avea nevoie de un portar de încredere.

Nu îmi este teamă de concurenţa cu Ryzhikov, chiar am înţeles că de serviciile sale s-au interesat cei de la Spartak Moscova şi s-ar putea să părăsească echipa.

Dacă va rămâne, mă voi lupta cu el pentru locul de titular şi, de ce nu, voi mai învăţa de la el, fiind un portar extrem de experimentat şi unul din cei mai valoroşi din întreaga ţară.

Colegii mei de la Unirea au râs când au auzit că am ajuns la Rubin. De ce? În cantonamentul de iarna trecută, antrenorul Ronny Levi ne-a prezentat o casetă cu jocul defensiv al celor de la Kazan.Şi iată-mă ajuns aici. Se vede treaba că nu te poţi juca cu soarta!", a încheiat râzând Arlauskis.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
striker
striker  •  21 August 2010, 15:25

zi sa mori tu(ca n-am inteles nimic).

xpigames
xpigames  •  21 August 2010, 15:14

google: xpi games jocuri super caterinca :)

henrry
henrry  •  21 August 2010, 14:26
Postat de bogdinhosan pe 21 August 2010, 14:21

du-te miko...du-te...kiar ai valoare...este in primii 3 portari ai Ligii 1...dupa Tatarusanu de la Steaua si Bornescu de la Rapid...!!!

tatarusanu no jodas tio ca nu calca in urma lui zapata nunca ni una vez a la mierda con el

Vezi toate comentariile (7)
Comentează