FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Arma secretă de la CFR Cluj, în lupta titlu: „Mutu are în lot cel mai bun străin din Superliga”

Adrian Mutu, cu fularul celor de la CFR Cluj
Adrian Mutu, cu fularul celor de la CFR Cluj

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 15:49 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 16:01

Iosif Rotariu, legenda Stelei, nu o vede pe CFR Cluj scoasă din lupta la titlu și laudă numirea lui Adrian Mutu pe banca ardelenilor.

În plus, Iosif Rotariu crede că Panagiotis Tachtisis poate fi o armă secretă și îl consideră pe mijlocașul grec cel mai bun jucător străin din Superliga. Mijlocașul centrul are 21 de meciuri pentru CFR Cluj, în care a marcat 4 goluri și a dat un assist.

Prima decizie din „era Mutu” » CFR Cluj a cedat un jucător în Superliga
CFR CLUJ
Prima decizie din „era Mutu” » CFR Cluj a cedat un jucător în Superliga

Iosif Rotariu: „La CFR Cluj, Adi Mutu are cel mai bun străin din România”

„Prin venirea lui Adi Mutu CFR Cluj va crește substanțial exprimarea în joc, sunt sigur de asta. Nu sunt de acord cu cei care îl contestă pe Mutu. CFR are și un lot valoros. Dacă spun că Rapid se va bate la titlu și e principala conrtacandidată a FCSB-ului, pot să afirm că șanse la titlu, chiar dacă sunt mici, are și CFR.

Cel mai important lucru e că CFR beneficiază de cel mai bun jucător străin din campionat: Tachtsidis. Cel mai bun care a venit în ultimii ani în fotbalul românesc. 

E un jucător de clasă, se vede ce calitate are, se vede că a jucat în Italia. Dacă ar fi încă șapte-opt ca el în Liga 1, ar crește calitatea fotbalului românesc”, a declarat Iosif Rotariu, potrivit sport.ro.

Arma secretă de la CFR Cluj, în lupta titlu: „Mutu are în lot cel mai bun străin din Superliga”
Panagiotis Tachtsidis/ FOTO: Imago Images

Adrian Mutu, primul interviu pentru CFR Cluj după instalare

„Pornesc cu gânduri mărețe, e o onoare să fiu la o echipă așa de titrată precum CFR. Campionatul nostru a crescut mult în ultimii ani, iar faptul că sunt la CFR mă responsabilizează pentru că nu avem prea multe șanse, avem doar una, aceea de a câștiga. 

Nu avem alt obiectiv decât acela de a ne lupta pentru titlu și grupele europene dacă se întâmplă acest lucru. Alte obiective la acest club de mulți ani nu sunt. Ca orice antrenor mi-aș dori ca echipa mea să presteze un fotbal spectaculos, pe placul publicului, dar cel mai important este rezultatul. 

Îi cunosc pe jucătorii de aici, cu doi am jucat chiar la echipa națională, Bălgrădean și Deac, cred că sunt băieți care știu ce înseamnă performanța, au câștigat trofee, iar ceilalți au jucat la echipe importante din Europa. Vreau să le spun suporterilor că de câte ori am venit la Cluj m-am simțit bine și nu numai ca vizitator. 

Meciul meu de retragere a fost aici, întotdeauna am avut o relație bună cu publicul din Cluj, sper să vină cât mai mulți la stadion. Le promit că o să muncesc mai mult de 100%, o să dau totul pentru acest club. 

Suntem obligați să câștigăm meciul cu Voluntari pentru a ne menține în lupta pentru titlu sau pentru a sta acolo sus, pe primele locuri, până începe play-off-ul”, a declarat Adrian Mutu pentru CFR TV. „Briliantul” a condus miercuri primul antrenament.

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Iosif Rotariu: „Mutu o va schimba radical pe CFR Cluj”

Citește și:

Continuă scandalul cu biletele declanșat înainte de Dinamo - Rapid » Ce au decis fanii giuleștenii
DINAMO - RAPID
Continuă scandalul cu biletele declanșat înainte de Dinamo - Rapid » Ce au decis fanii giuleștenii
Dezvăluire din interiorul FRF: „Chivu a fost ofertat” + „El nu mai e român”
DECLARAȚII
Dezvăluire din interiorul FRF: „Chivu a fost ofertat” + „El nu mai e român”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează