FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CRAIOVA 2-0

Arman a fost înjurat de suporteri, deşi a înscris de două ori

Arman Karamian, Karamian, Steaua
Arman Karamian, Karamian, Steaua

Articol de - Publicat luni, 17 mai 2010 00:00

Arman Karamian a plecat foarte nervos de la stadion pentru că, deşi a înscris ambele goluri ale Stelei, a fost înjurat pe toată durata partidei de către suporteri.

"Dau goluri, aduc puncte importante echipei, iar ei mă jignesc tot timpul. E inadmisibil aşa ceva!", a spus atacantul armean. Conflictul cu galeria roş-albaştrilor datează din perioada în care fraţii Karamian evoluau la Rapid şi le-au făcut semne obscene steliştilor într-un derby.

"Sînt bucuros că am debutat, sper să joc şi în continuare. Băieţii au fost minunaţi, s-au purtat extraordinar cu mine. Le mulţumesc!"
Florentin Matei, mijlocaş Steaua

"Doar viitorul contează! Sperăm să luăm cele trei puncte din etapa viitoare şi să evităm retrogradarea"
Silviu Lung jr., portar U Craiova

"Mă aşteptam să nu pierdem în Ghencea. Vreau să ne concentrăm pe meciul cu Oţelul, trebuie să ne menţinem în prima ligă!"
Laurenţiu Reghecampf, manager general U Craiova

"Văd că nu ne-a dat Steaua meciul aşa cum credeau alţii! Trebuie să învingem Oţelul cu orice preţ. Echipa merită să rămînă în Liga I"
Adrian Mititelu, finanţator U Craiova

"Rîde lumea de noi dacă spunem că locul 4 de anul acesta nu reprezintă un progres faţă de poziţia a 6-a din campionatul trecut"
Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (67)
vyb_texas
vyb_texas  •  18 Mai 2010, 04:07
Postat de skrap pe 17 Mai 2010, 11:49

vyb_texas dar tu dc te agiti? in loc sa iti vezi de echipa ta ca a facut un nou meci dinamo-foresta tu stai sa comentezi la ce face rivala? inteleg ca suntem iubiti dar si de dinamoisti? lucid dar dute tu in deplasare, in trecut cand aveam jucatori incurajam, acum cand numai avem jucatori si nici patron preferam sa ii facem pe toti sa plece.

sunt de acord cu ce aveti voi impotriva ciobanului , dar sa injuri un jucator care da 2 goluri... curata prostie. va pe voi ca v-a injurat ala atunci , dar zi-mi si mie cate injuraturi luase inainte sa v-a raspunda ???si apropo de mult-cantatele deplasari cu care v-a laudati , sunteti o suta care injura in deplasare si din cauza voastra echipa a pierdut 10000 care ar fi venit la meciurile de acasa . asa ca scuteste-ma de ,,mandria '' voastra . sper sa stii sa primesti criticile ca un barbat.

 •  17 Mai 2010, 12:36
Postat de makke pe 17 Mai 2010, 10:45

niste jegoisi ce altceva sunteti ?! aveti pretentia ca antrenorii sa vorbeasca cu voi si sa fiti bagati in seama prea mult...vi s-a dat o prea mare importanta si vi-ati luat-o in cap...FUSTRAREA VOASTRA MAI MARE DECAT IUBIREA PENTRU CLUB....sa va fie rusine

maaaaa asta e cultura sau cei 7 ani de aks la unii suporteri ai stelei.pai trebuie sa fii un ta...pit sau un incult sa injuri un om sau mai bn zis un jucator dupa ce da doua goluri.dar asta e mintea unor oameni de asta suntem departe de tarile mari din europa pt ca nu suntem inculti ink din pacate unii.

 •  17 Mai 2010, 12:35

skrap, esti vai de capul tau. Sunt stelist, nu-l sufar pe Becali, dar asta nu inseamna ca merg pe stadion si incep sa injur in nestire. Becali e contestat ca se comporta urat cu echipa. Pai voi ce exemplu dati? Faceti fix ce face si Becali. Aratati ca voi sunteti mai destepti. Nu mai mergeti pe stadion sau gasiti o alta formula de protest. Tu te compari cu fanii lui Fener? Uita-te si tu la fanii lui Man U sau ale altor echipe occidentale, lasa mocirla din Balcani.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează