FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - STEAUA

Arman Karamian: "Steaua e condusă de Stoichiţă, un antrenor şi un om bun"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2009 00:00

Mijlocaşul Arman Karamian este de părere că Steaua este un adversar periculos, care însă are şi slabiciuni de care echipa sa poate profita:

"Păcat că nu am reuşit să ne calificăm mai departe în Cupa României, puteam continua lupta pe toate trei fronturile. Însă, acum ne gândim doar cum trebuie să jucăm ca să câştigăm cu Steaua. Ne dorim ca stadionul să fie plin. Steaua e o echipă puternică, dar are şi puncte slabe. Are un antrenor bun, Stoichiţă, care e şi un om bun", a spus internaţionalul armean, care a mai adăugat că s-a înţeles verbal cu Marian Iancu în privinţa prelungirii contractului.

Fraţii Artiom şi Arman Karamian au lucrat împreună cu Mihai Stoichiţă în perioada 2003-2004, atunci când actualul tehnician al Stelei a pregătit echipa naţională a Armeniei şi, în paralel, formaţia Piunik Erevan.

NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
bamse1901
bamse1901  •  29 Octombrie 2009, 20:18

de unde stii tu?

 •  29 Octombrie 2009, 18:39

pai armeanul e cam la fel de mercenar ca si tn ! sau nu ti-a spus nimeni ca esti suporterul lui fc aek? si nu nu va mai ganditi nici voi la bani cand vine vorba de echipa daca le cereti si lor.... nu mai plangeti ca sunt scumpe biletele?

 •  29 Octombrie 2009, 18:17

Mai karamian parca ziceai ca mai bine sa stea acasa suporterii .....fi baiat bun si pune osu si nu mai fi infumurat si individualist si fi colectiv sa mai fi iubit in banat , ca esti cam mercenar in ultima vreme si gandesti numai la banii gandeste la performanta si banii vin ! succes sper sa urci sa dai centrari bune ! FORZTA POLI TIMISOARA !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează