FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL 2-1

Armata îl îmbie pe Gigi cu un stadion care arată ca nou » ”Templul” e mai frumos ca niciodată!

Gazonul arată deja foarte
bine, ca un covor verde, deși a
fost însămînțat de curînd +1   FOTO
Gazonul arată deja foarte bine, ca un covor verde, deși a fost însămînțat de curînd

Articol de , - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 04 octombrie 2011 22:46

Angajaţi ai Ministerului Apărării au lucrat intens la reamenajarea arenei, iar gazonul e pregătit pentru meciuri. MApN pune o singură condiţie: plata datoriilor


"Cea mai mare dorinţă a mea este ca echipa să joace în Ghencea. Visez să evoluăm din nou pe arena unde am obţinut cele mai mari satisfacţii ale carierei!", a anunţat Ilie Stan după prima sa victorie în calitate de antrenor al Stelei. Ieri, Ministerul Apărării Naţionale a făcut un nou pas spre împăcarea cu Gigi Becali. Mesajul e clar: noi avem stadionul şi baza la cheie, voi plătiţi datoriile vechi ce însumează 600.000 de euro, iar Tănase şi compania se vor întoarce în Ghencea.

A dispărut "jungla"
În numai două luni, stadionul s-a transformat radical. Gazonul e impecabil, iar însămînţarea lui a costat doar 2.000 de euro şi 34 de zile de îngrijire. Nu mai sînt scaune lipsă, cei din minister ordonînd înlocuirea celor deteriorate şi montarea unora noi. În total, 10.000 de scaune nou-nouţe. În plus, bălăriile din jurul stadionului au fost tăiate în totalitate. "Au dispărut toţi şerpii care erau pe aici. Zici că era grădină zoologică cînd am ajuns!", a povestit unul dintre soldaţii ce păzesc acum baza.

Şi terenurile periferice sînt OK
Nu numai gazonul pe arena centrală e perfect. Şi terenul de antrenament, dar şi terenul 6, unde evolua formaţia secundă a roş-albaştrilor, au fost păstrate în condiţii perfecte. "Baza a fost rebranşată la apă şi la curent. Locul echipei e aici, în Ghencea. Fotbaliştii pot veni oricînd, trebuie plătiţi doar banii restanţi!", a declarat George Boroi, preşedintele Clubului Sportiv al Armatei. Alături de acesta, ieri pe Ghencea a fost prezent şi fostul selecţioner Anghel Iordănescu.

"Sînt impresionat de ce am văzut! Locul Stelei e în Ghencea, de aici îşi trage forţa acest club. Eu nu pot influenţa deciziile, sînt doar un liant între Clubul Sportiv şi Gigi Becali!"
Anghel Iordănescu, fost selecţioner

37 de ani au trecut de la construcţia stadionului Ghencea, Steaua jucînd neîntrerupt acolo pînă în această vară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
alexzece
alexzece  •  06 Octombrie 2011, 15:14

Echipa actuala,care poarta nedrept numele ''Steaua'',nu merita sa joace in Ghencea.Cu siguranta acum nu este cel mai modern stadion,dar Ghencea poarta anii impovarati de glorie pe care jucat fosta ''Steaua'' si Nationala Romania.Spiritul Stelei a ramas in Ghencea. ;)

somn
somn  •  05 Octombrie 2011, 13:16

Cred ca Steaua ar face cea mai mare prostie sa se mai intoarca in Ghencea la cacatii aia din galeria sud,cu fete de prostalai si jegosi. National Arenaaaaaaaaaaa e a STELEI, jegosii sa ramana in Ghencea,sa ude iarba lui Oprea si sa-l pupe-n cur.

somn
somn  •  05 Octombrie 2011, 13:05

Daca si Ghencea e templu, atunci National Arena ce e. Steaua numai pe National Arenaaaaaaaaaaaaa, la revedere cu Ghencea comunist.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează