FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA BUCUREȘTI

Armata vrea echipa înapoi, dar și-a uitat total trecutul glorios! Gestul care i-a enervat pe fanii Stelei

Foto: Steauafc.com
Foto: Steauafc.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 februarie 2017 21:18

CSA Steaua e în război direct cu Gigi Becali de câțiva ani pentru a-și recăpăta numele și palmaresul, însă echipa Armatei a uitat de unul dintre cele mai importante momente din istoria echipei.

Astăzi s-au împlinit 30 de ani de la câștigarea Supercupei Europei în fața lui Dinamo Kiev, scor 1-0, însă Clubul Sportiv al Armatei a uitat și n-a publicat nimic pe site-ul oficial sau pe pagina de Facebook. CSA n-a aniversat în niciun fel această performanță, în timp ce Steaua, care joacă acum în Liga 1, a făcut-o pe rețeaua de socializare cu un mesaj special.

CSA Steaua susține că deține palmaresul, însă de-a lungul ultimilor ani și-a uitat legendele. Nici pe 7 mai, când echipa sărbătoarea câștigarea Cupei Campionilor Europeni, CSA nu a făcut nimic. Ultima serbare a celui mai important trofeu a avut loc anul trecut la Grădiștea și a fost organizată de o persoană care n-are nicio legătură cu CSA sau cu echipa lui Gigi Becali.

"Pentru aceste două mari realizări (n.r. câștigarea CCE și Supercupa Europei) la nivel fotbalistic, uriașii fotbaliști care au îmbrăcat tricoul Stelei în acei ani vor avea parte întotdeauna de respectul și dragostea tuturor celor care poartă culorile roș-albastre în suflet!", a fost mesajul echipei finanțate de Gigi Becali.

Faptul că CSA n-a făcut niciun pas pentru sărbătorirea a 30 de ani de la câștigarea Supercupei Europei a fost sesizată și de o parte a fanilor Stelei, care au criticat acest aspect pe rețelele de socializare.

1
2

 ULTIMA POSTARE PE FACEBOOK-UL CSA

ULTIMA POSTARE PE FACEBOOK-UL STELEI

Playtech: ȘOC! Arma care poate distruge Rusia într-o singură zi. Este cea mai mare teamă a lui Putin în război


Comentarii (92)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  25 Februarie 2017, 11:45

pai astia care cer nu sunt stelisti. unii au avut tinerete dinamovista ca tstoica, lacatus, etc. ca dovada au uitat de acest succes. imi e scarba de ei!

700965866674997
Lucian Dumitrescu  •  25 Februarie 2017, 10:23

Ei vor banii lui Becali atât restul poveștii de adormit copiii

nebraska
nebraska  •  25 Februarie 2017, 07:00

Toata lumea la protest ma,nu stati in case.

Vezi toate comentariile (92)
Comentează