FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

„M-am săturat!” » Garita a publicat o amenințare primită de la un copil: „Dacă pleci, te tai, negrule!”

Arnold Garita (27 de ani), atacantul celor de la FC Argeș, a publicat pe Instagram mai multe mesaje primite de la un tânăr fan al piteștenilor. Acestea conțin o amenințare și o apelare rasistă.
Arnold Garita (27 de ani), atacantul celor de la FC Argeș, a publicat pe Instagram mai multe mesaje primite de la un tânăr fan al piteștenilor. Acestea conțin o amenințare și o apelare rasistă.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2022 15:46 / Actualizat miercuri, 16 noiembrie 2022 16:04

Arnold Garita (27 de ani), atacantul celor de la FC Argeș, a publicat pe Instagram mai multe mesaje primite de la un tânăr fan al piteștenilor. Acestea conțin o amenințare și o apelare rasistă.

„Salut. Te rog să nu te duci la Steaua, rămâi la Argeș. Te rog. Argeș e cea mai bună echipă și datorită ție avem o șansă să intrăm în play-off. Te rog, nu pleca! Dacă pleci, te tai, negrule!”, au fost mesajele - care par scrise de un copil - publicate de Garita. 

„M-am săturat!” » Garita a publicat o amenințare primită de la un copil: „Dacă pleci, te tai, negrule!”

„Încercați să vă educați copiii, vă rog, pentru că m-am săturat să primesc genul acesta de mesaje”, a replicat Garita la Story.

Antrenorul Anului 2022 » Reacția lui Dan Petrescu, după ce a aflat că l-a egalat pe Mircea Lucescu: „Pff... Mi s-a făcut pielea de găină!”
GALA GSP 2022
Antrenorul Anului 2022 » Reacția lui Dan Petrescu, după ce a aflat că l-a egalat pe Mircea Lucescu: „Pff... Mi s-a făcut pielea de găină!”

Gigi Becali a spus că-l vrea pe Arnold Garita la FCSB

„Garita a fost o chestiune de moment. L-am văzut în meciul cu noi (n.r. - câștigat de FCSB cu 3-2), în meciul lor cu Craiova (n.r. - 1-0 pentru FC Argeș). I-am și spus lui Dică înainte de meciul cu noi: «Să vezi ce ne face ăsta!» Și am văzut!

E puternic, am mai vorbit și cu alți oameni. Are și viteză, a demonstrat-o cu Craiova. Și atunci, am dat un telefon și am dat ordin, vedem dacă poate să se materializeze. Am zis că la iarnă vreau să fie la noi. Să vedem dacă se poate rezolva problema și dacă Garita va fi la noi.

Nu știu care e prenumele lui (n.r. - Arnold), dar mi-a plăcut de el, e puternic. Vreau să se lovească fundașii de el ca de stâncă”, declara Becali în luna octombrie.

Arnold Garita a venit în vară la FC Argeș și a reușit 6 goluri în 17 meciuri de campionat, plus un assist.

450.000 de euroe cota la care e evaluat Garita de transfermarkt, e cel mai mare nivel din cariera lui. În vară, când a semnat cu FC Argeș, avea o cotă de 400.000 de euro

VIDEO. Doru Popadiuc, despre experiența de la FCSB: „Îmi pare rău că nu am vorbit cu Rădoi”

Mai multe știri de actualitate din Liga 1:

Florin Bratu, în negocieri cu echipa din Liga 1: „Nu pot să ascund asta, am o relație bună cu patronul”

UTA, deposedată de marca comercială! Efectele deciziei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
balotelli
balotelli  •  23 Noiembrie 2022, 17:52
Postat de fcsb1947steaua pe 23 Noiembrie 2022, 16:22

Man, vezi ca bati campii; despre ce dracu' vorbim aici?

Aoleo, vere... Mi-ai dat reply după o săptămână,... între timp a început și campionatul mondial iar tu vrei să mai țin minte despre ce vorbeam atunci? :-)). Păi tocmai că-ți dădeam dreptate. Cred că aprecierile like+respect chiar de la mine le ai. Iată un fragment din postarea ta: 'Postat de fcsb1947steaua pe 16 Noiembrie 2022, 18:36' : "Tocmai, ca NU se identifica prin culoare. Culoarea pielii nu e un identificator pentru o persoana. Daca nu scria "***", mesajul ar fi fost acelasi, deci e clar ca a fost spus cu intentia de a jigni, sau ceva.... Daca omul s-a simtit jignit, inseamna ca e o jignire, nu conteaza ce parere au altii despre sentimentele lui." Închei citatul. Ți-am răspuns că e așa cum spui: nu decidem noi dacă o anumită etichetare e justificată sau dacă cel etichetat e îndreptățit sau nu să o perceapă ca jignire. Și am dat exemplul ăla. Pentru că mulți se simt jigniți când sunt etichetați, indiferent dacă-i numești fcsb-iști, maneliști, unguri, sau aduci în discuție culoarea pielii. Cum ziceai și tu, dacă omul se simte jignit, înseamnă că acea etichetare, indiferent ce țintește ea, reprezintă o jignire pentru el chiar dacă ceilalți ar considera că nu e.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsb1947steaua
fcsb1947steaua  •  23 Noiembrie 2022, 16:22
Postat de balotelli pe 17 Noiembrie 2022, 02:20

Așa e. Ca și cum i-ai spune unuia "FCSB-ist". El știe că-i FCSB-ist, dar vrea ca ceilalți să-l numească 'stelist'. Pentru el... e cea mai mare jignire să-l faci "FCSB-ist". Nu contează ce cred alții... sau faptul că știm toți că e FCSB-ist. Dacă el se simte jignit, înseamnă că "FCSB-ist" e o jignire. De aceea progresiștii de pe forumuri au inventat un nou termen, mai puțin ofensator: 'ZECEsebist'.

Man, vezi ca bati campii; despre ce dracu' vorbim aici?

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  17 Noiembrie 2022, 22:52
Postat de mihai041 pe 17 Noiembrie 2022, 11:32

E un copil? Copil ești și la 14 ani. La 14 ani ești destul de mare să faci diferența între bine și rău. De fapt din primii ani de școală ar trebui să faci deosebirea asta. Sunt copii care au omorât alți copii. Sau chiar adulți. A-i lua apărarea unui astfel de copil te face complice. Ăsta este nivelul de gândire în România. Nivelul de educație este sub zero. Dovada vie ești tu. Care nu mai ești un copil.

Cred ca ai gresit adresantul. Daca e sa discutam despre educatie,despre cultura de toate tipurile,o putem face fara niciun fel de probleme.Stau chiar bine la capitolele astea, crede-ma. Problema ta si a unora de pe aici este ca faceti prea mare caz pentru nimic. Imi aduc aminte cum toti romanii proaspat metamorfozati in europeni convinsi,au sarit la beregata lui Coltescu dupa acea neinspirată(nicidecum jignitoare) remarcă de la vestitul meci.Pot sa pun pariu ca te-ai numarat printre aceia.Daca da, e clar că emitem pe frecvențe diferite. Din fericire, in acel caz, nici macar politicizata Uefa nu a putut sa faca mare lucru,fiindcă până si ei au inteles că "negru" in limba romana inseamna "black",este modul in care identifici deci o culoare,nicidecum nu este un cuvant jignitor.Referitor la mesajul acestui copil,daca vrem neaparat sa gasim ceva deranjant,gasim acel "te tai",cu toate ca s ar putea ca acel copil sa nici nu constientizeze ce inseamna acele cuvinte la modul real si sa le fi folosit doar ca pe o expresie auzita te miri pe unde (in curtea scolii, pe maidan etc).Sunt convins insa ca,din pacate,nu aceste doua cuvinte l-au deranjat pe Garrita.Tocmai de-aia continui sa sustin ca s-a suparat degeaba,ca "Black lives matters" este o mizerie, fiindca daca voiau sa zica ceva corect spuneau "All lives matters", fiindca da, oamenii de culoare nu sunt cu nimic mai prejos,dar nici mai presus!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează