FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

De ce a refuzat Garita ofertele de la FCSB și CFR Cluj, deși propunerile erau foarte bune pentru nivelul Ligii 1

Garita negociază dur, sperând să obțină un contract cât mai mare
Garita negociază dur, sperând să obțină un contract cât mai mare

Articol de - Publicat sambata, 10 iunie 2023 07:02 / Actualizat sambata, 10 iunie 2023 08:11

Arnold Garita, 27 de ani, a spus „nu” când a primit oferte din partea celor mai bogate cluburi din campionatul românesc, deși propunerile erau foarte bune, față de nivelul normal din Liga 1.

CFR Cluj și FCSB au ratat câștigarea campionatului, iar acum sunt, ambele, pe cale să piardă achiziționarea lui Arnold Garita, golgheterul lui FC Argeș pe care „granzii” îl vor neapărat, deși el a retrogradat în liga a doua.

FCSB și-a găsit un nou atacant din SuperLiga, după ce Becali a anunțat că s-a retras de la negocierile pentru Garita: „Poate împrumut, poate îl cumpărăm!”
FCSB
FCSB și-a găsit un nou atacant din SuperLiga, după ce Becali a anunțat că s-a retras de la negocierile pentru Garita: „Poate împrumut, poate îl cumpărăm!”

Garita a refuzat ofertele de la FCSB și CFR Cluj

Garita are 27 de ani și a marcat 12 goluri pentru piteșteni în sezonul precedent. El devine liber în vara aceasta, deși clubul insistă că ar mai putea să-l blocheze, și negociază deja cu formații interesate de achiziționarea sa.

Becali și Varga i-au oferit aproape 400.000 de euro pentru primul sezon din contract, cu 100.000 de euro la semnătură și 20.000 de euro lunar. Fotbalistul a refuzat, el speră să găsească un venit mai bun într-o altă ligă. 

Gigi Becali anunță însă că tratativele nu vor mai continua, deși încă vrea să-l înlocuiască pe Compagno, Clujul nu mai are un vârf îndeajuns de bun de când l-a pierdut pe Debeljuh, accidentat de o jumătate de an, așa că încă rămâne în cursă. 

Petrescu, tehnicianul care tocmai a plecat de la CFR, i-a încercat în atac pe Janga, pe Bârligea, pe Maglica, pe Yeboah. Niciunul nu s-a impus însă ca un om de bază.

Eu nu pricep de ce FCSB ar renunța la Compagno! Mi se pare un atacant foarte bun, un număr nouă curajos, marcator. E nevoie doar ca echipa să-și schimbe stilul un pic și să centreze mai des pentru italian, ca să-i evidențieze calitățile

- Marius Șumudică, antrenor

Citește și alte știri din Superliga României: 

Ofertă de un milion de euro pentru golgeterul român al SuperLigii » Clubul deținut de șefii lui Manchester City insistă pentru transfer

În plină campanie de achiziții, Rapid a anunțat oficial despărțirea de doi jucători

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
conicor2008
conicor2008  •  10 Iunie 2023, 21:57

"Marius Șumudică, antrenor"! Bravo GSP! Precizare necesara, sa stie toata lumea care este "meseria" pariorului ... . Cea din cartea de munca, la casele cu "bet" in denumire are conturi false ... .

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  10 Iunie 2023, 16:23
Postat de rottwailer pe 10 Iunie 2023, 10:56

Garita nu are fata de CFR, FCSB sau Rapid. Lent, fara detenta si dribling. Eu nu stiu ce au gasit cluburile la jucatorul asta. E bun de liga 2-a!

In afara de jocul cu capul, nu are nimic interesant...

Rushed
Rushed  •  10 Iunie 2023, 12:43

Nu stiu ce vede lumea la jucatorul asta,pare versiunea lui Dawa din atac:lent ,previzibil etc Un jucator bun de playout.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează