FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 1-2

"Arogant"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 martie 2008 00:00

Clujenii au acuzat prestaţia şi comportamentul centralului Marius Martiş în timpul meciului cu Dinamo
După ce au învins Steaua şi Rapid, "şepcile roşii" au fost aproape de a o răpune sîmbătă şi pe Dinamo. Imediat după ce Flavius Băd a echilibrat situaţia pe tabelă în minutul 78, Dorin Goga, de trei ori, şi Zeno Bundea, puteau decide soarta partidei în favoarea Universităţii. Nu au făcut-o însă şi "cîinele" Ianis Zicu a muşcat decisiv în minutele de prelungire pentru trei puncte.

Eşecul nu le-a căzut bine "studenţilor" clujeni, care l-au acuzat pe centralul Marius Martiş că a tras cu Dinamo. "Echipele din Bucureşti sînt avantajate de arbitraj. S-a văzut şi în meciul nostru cu Dinamo. Pe lîngă faptul că ne-a dezavantajat clar, centralul a fost şi arogant. Parcă se credea Colina, atît de arogant era în teren", a acuzat Claudiu Răducanu.

Marius Martiş a mai fost criticat pentru comportament nesportiv după meciul Oţelul - UTA (2-1) din etapa a 5-a. Atunci, arădenii Florin Dan şi Norbert Varga l-au acuzat pe arbitrul focşănean că le-a adresat injurii pe parcursul jocului. Şi antrenorul "şepcilor roşii", Alpar Meszaros, a fost dezamăgit de prestaţia lui Martiş. "Degeaba comentez eu. Risc să ajung pe la comisii. Este vizibil că la 1-1 i-a adus peste noi", a spus Meszaros.

"Ne jucăm şansa pînă la capăt. Pe unde o să mergem, nu ne vom mulţumi decît cu victoria. Egalurile nu ne mai ajută"
Gigel Coman, "U" Cluj

"Matematic nu sîntem retrogradaţi. Mai sînt şanse"
Claudiu Răducanu, "U" Cluj

"Mai sînt încă 27 de puncte în joc. Nu ne predăm încă"
Alpar Meszaroş, antrenor "U" Cluj

6 cartonaşe galbene au încasat clujenii, iar dinamoviştii două

150 de meciuri a bifat Claudiu Răducanu în Liga 1

Mulţescu l-a evitat pe Doboş
Înainte de startul partidei de sîmbătă, Gigi Mulţescu a dat nas în nas în faţa tunelului de la vestiare cu oficialii Universităţii, Toni Doboş şi Sorin Vădana. Antrenorul "cîinilor" a dat mîna doar cu directorul sportiv al "şepcilor roşii", nu şi cu preşedintele Doboş. Toni Doboş a avut o contribuţie esenţială la debarcarea "Turcului" de pe banca Universităţii la sfîrşitul turului.

Absenţi
Atacantul Dorin Goga şi fundaşul George Şoltuz sînt suspendaţi pentru meciul de sîmbătă cu Oţelul Galaţi. Cei doi au văzut cartonaşul galben de la centralul Marius Martiş în partida cu Dinamo, acumulînd fiecare cîte patru avertismente în acest sezon. Goga va pleca astăzi în Turcia cu "Naţionala" B a României, pentru jocul amical de mîine cu reprezentativa similară a ţării gazde.

Tricouri recompensă
Deoarece nu au putut să le mulţumească fanilor pentru încurajări cu o victorie împortriva lui Dinamo, jucătorii Universităţii le-au oferit la finalul meciului tricourile de joc. "Şi mie şi jucătorilor ne pare cel mai rău de aceşti suporteri minunaţi. Meritau să plece fericiţi acasă. O să dăm bani de la noi şi luăm alte tricouri dacă trebuie", a afirmat antrenorul Alpar Meszaros.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  24 Martie 2008, 12:52

Spectacolul din tribune a fost mai frumos decat cel de pe teren. "U" Cluj a ratat sansa sa castige, a avut ocazii mult mai clare in final la 1-1. Despre arbitraj - nu consider ca a fost tendentios, s-a vazut experienta lui Dinamo. Haide "U" - si de bate si de nu !

 •  24 Martie 2008, 10:07

HAI "U" !

 •  24 Martie 2008, 09:52

Slaba prestatia brigazii de aLbitrii, dar asta e...U Cluj e prea mica pentru a avea parte de aLbitraje corecte. Oricum e greu sa invingi cand scapi de 3 ori (Goga) singur cu portarul si iti tremura picioarele. Asta e. Nu ne-a batut aLbitru, noi ne-am batut singuri. Felicitari celor doua galerii. Au fost superbi! Hai "U"! Respect, si din partea noastra pentru galeria voastra! Respect Dinamo! nUmai "U"!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează