FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Aron Huzu: "Comunicarea dintre central şi asistenţi este precară! Fiecare îşi apără pielea!""

Aron Huzu
Aron Huzu

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2010 00:00

Aron Huzu, fostul preşedinte CCA, a comentat, în direct la la GSP TV, despre situaţia arbitrajului românesc şi despre probleme apărute în etapa a cincea din Liga 1.

 

"Faza, dacă o iei per ansamblu, nu este deloc uşoară. Doar dacă vezi reluări, îţi dai seama ca s-a comis o greşeală, dar, în timpul meciului, este greu să-ţi dai seama de ce s-a întîmplat. Istvan Kovacs era destul de departe de fază, apoi nu a ştiut ce să mai facă", a declarat Aron Huzu.

"Dialogurile care se petrec între arbitru şi jucători trebuie să se bazeze pe respect. Dacă Istvan Kovacs a avut un vocabular jignitor în faţa fotbaliştilor, pe viitor îşi va îngreuna situaţia cu fotbaliştii", a afirmat Huzu.

"Comunicarea dintre central şi asistenţi este cam precară. Am observat că fiecare îşi apără pielea, nu se ajută deloc", a declarat Aron Huzu.

"În ceea ce îl priveşte pe Radu Petrescu, mă surprinde foarte tare ceea ce a făcut, pentru că el este un băiat foarte bun. Nu asta trebuia să fie preocuparea lui, el trebuia să fie concentrat, mai ales că jocul a fost liniştit. Doar o scînteie a aprins meciul, iar dacă el era mult mai atent şi oprea meciul la timp, nu se mai ajungea la un asemenea scandal", a încheiat Aron Huzu.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
baniacasa
baniacasa  •  22 August 2010, 18:19

Vrei sa faci bani dar nu iti place sa umbli la interviuri cu sefi uraciosi? Vrei sa fi liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de JOB-ul pe care ti-l ofer eu! Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput sau taxa de start in afaceri. Pentru 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-1000$ si mai mult daca lucrezi mai multe ore. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la ret

anytwo
anytwo  •  22 August 2010, 17:54

intrati pe anytwo.ro .. aveti posibilitatea sa invatati poker de la pro-players, aveti oportunitatea de a va incepe cariera de jucator de poker online primind 20 Euro la UniBet, gratuit si fara a face nici un depozit, si beneficiati si de un rakeback de 30%

azzuri_eyes
azzuri_eyes  •  22 August 2010, 17:54

doru5 fiind stelist probabil vede numai in curtea vecinilor; greselile facute de arbitrii sunt penibile si arata ca nu au valoare! sunt niste decizii stupide cum a fost deposedarea lui Moti in meciul cu tg mures ...s-a vazut clar ca i-a stopat mingea aluia care a cazut ca o balhega...parca vedeam meciul turcia-romania...arbitrul ala la fel de prost a fost care a dat penalty pt turci. nu mai spun ce de coate si intrari cu talpa direct pe oase vad etapa de etapa si arbitrii nu le sanctioneaza!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează