FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Arpad Paszkany a făcut anunțul așteptat de toți fanii clujeni: "Nu o să se mai întâmple asta de acum încolo"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat joi, 16 martie 2017 17:27

Arpad Paszkany a vorbit despre vizita pe care a făcut-o recent în cantonamentul lui CFR Cluj, dar spune că nu ia în calcul o revenire în funcția de finanțator al echipei. 

"Am vrut doar să le prezint jucătorilor noul acționar al clubului, care e un tip de caracter și care sunt sigur că o să facă o treabă bună la CFR.

Nu văd de ce aș avea nevoie de cineva ca să stau în umbră. Dacă voiam să conduc eu, asta făceam. N-am niciun motiv să mă ascund. Consider că 17 ani de implicare în fotbal sunt suficienți. A fost o pagină frumoasă din viața mea, însa acum s-a încheiat.

Așa cum am spus, voi rămâne alături de CFR ca un iubitor al fotbalului. Doar că, de acum încolo, nu o să mai achit eu nota de plată", a declarat Paszkany, conform Adevărul.

Marian Băgăcean este unul dintre investitorii care ar urma să preia CFR Cluj, acesta lăudându-se că a investit deja cinci milioane de euro în "Gruia".

Citește și: Apariţie surpriză în cantonamentul lui CFR Cluj înaintea meciului cu Steaua: "Am rămas mască, jucătorii stăteau ca mieluşeii"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează